El grup andorrà MoraBanc s’estrena a l’Estat amb una agència de valors a Barcelona

Oferirà serveis d'assessorament financer, de gestió discrecional de patrimonis, així com de recepció i transmissió d'ordres

MoraBanc obrirà una agència de valors a Barcelona amb la marca MoraWealth i començarà així la seva activitat a l’Estat, ha informat el grup bancari andorrà en un comunicat aquest dimarts.

MoraWealth, que obrirà les seves portes aquest febrer, és “una proposta basada en la professionalitat i l’experiència adquirida en els més de 60 anys d’activitat en banca privada”, ha defensat el grup, que ha explicat que serà la quarta filial fora d’Andorra.

Amb seu a l’avinguda Diagonal de Barcelona, MoraWealth oferirà serveis d’assessorament financer, de gestió discrecional de patrimonis “ajustada i personalitzada segons les necessitats de cada client”, així com de recepció i transmissió d’ordres.

També s’oferiran els serveis d’assessorament d’inversió i gestió de carteres “amb el valor diferencial que genera l’acord global que el grup MoraBanc té amb Goldman Sachs Asset Management”.

Nou comentari