Els taxistes fan una marxa lenta des de l’aeroport del Prat en la segona jornada de vaga

Ho han decidit en assemblea després de discrepàncies sobre quines accions dur a terme i voler tallar els accessos al Port

 

Els taxistes han iniciat a les onze del matí una marxa lenta des de l’aeroport del Prat cap a la Ronda Litoral fins a la rotonda de la carbonera -inici del Paral·lel- i des d’aquí tornaran pel mateix camí. Així ho han decidit els representants del sector del taxi en una assembla que ha comptat amb més de 500 taxistes aplegats a l’àrea de descans de la T2. Inicialment, s’havien produït discrepàncies sobre quines accions de protestes dur a terme ja que els taxistes havien pactat en un principi fer una marxa lenta per la Ronda del Litoral, passant pel Paral·lel i fins a la plaça Espanya però els més radicals volien tallar els accessos al Port.

 

Finalment, han trobat una fórmula intermitja i els taxistes ja ocupen en fila índia un dels carrils de la Ronda Litoral en la seva marxa per la protesta per la suspensió del reglament de l’AMB que limita les llicències VTC. La majoria de representants del sector del taxi ha demanat que avui sigui una jornada “pacífica” tot i que alguns han reclamat que no volen ser “políticament correctes”. Aquest dimecres alguns taxistes en vaga van protagonitzar actes violents contra cotxes d’Uber i Cabify.

Nou comentari