El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
El Meeting Point acaba “superant les expectatives pessimistes”
  • CA

El Barcelona Meeting Point tanca avui les portes “superant totes les expectatives pessimistes”, ha indicat el president del saló immobiliari, Enric Lacalle.

Enguany, 130.000 persones han visitat el saló, 70.000 menys respecte l’anterior edició. No obstant, Lacalle ha destacat que s’ha igualat la participació de visitants professionals de l’any passat, uns 22.000.

Així mateix, Lacalle ha estimat que la xifra de negoci immobiliari iniciada aquests dies ha superat els 2.000 milions d’euros, “amb un augment de les operacions internacionals, especialment a Panamà i el Brasil”, ha detallat.

Aquesta edició ha comptat amb 423 empreses expositores i un total de 8.725 empreses participants. Tot i això, s’ha notat l’absència d’algunes constructores importants, com Sacyr, Colonial o Realia.

Per Lacalle, el simple fet de no haver hagut de suspendre el saló ja ha estat tot un èxit, però no s’ha atrevit a pronosticar si el mercat immobiliari estarà millor en l’edició de l’any que ve, ha dit a Catalunya Informació.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa