Damm amplia la gamma de cerveses sense alcohol amb Free Damm Torrada 0,0%

En el procés d’elaboració de la nova Free Damm Torrada també es recuperen les aromes que es perden en eliminar l’alcohol

Damm amplia la seva gamma de cerveses sense alcohol amb el llançament de Free Damm Torrada, la seva nova cervesa 0,0% torrada. Una cervesa plena de matisos, en la qual predominen les notes a cereals torrats, amb suaus aromes a cafè i a cacau, i en la que els llúpols li confereixen una amargor suau. El resultat? Una cervesa sense alcohol 0,0%, fresca i equilibrada, que omple el paladar de notes torrades. 

Per a l’elaboració d’aquesta nova varietat de Free Damm s’utilitzen maltes torrades, que s’obtenen mitjançant un procés de torrefacció similar al del torrat del cafè. De la mateixa manera que es fa amb Free Damm, en el procés d’elaboració de la nova Free Damm Torrada també es recuperen les aromes que es perden en eliminar l’alcohol, i es reincorporen a la cervesa, obtenint com a resultat una cervesa 0,0% torrada amb tots els seus matisos, amb més aroma i millor sabor.

Des d’avui, la nova Free Damm Torrada està disponible en hoteleria en format de terç retornable, i en alimentació, en llauna de 33cl, completant així la gamma de cerveses 0,0% de Damm, composta fins a dia d’avui per Free Damm i Free Damm Llimona.

Nou comentari