Neix la Napeu, un personatge que ajudarà als més petits a descobrir el món

L'escriprot Màrius Serra i la il·lustradora Roser Calafell presenten aquesta col·lecció que aprofundeix en l'origen de les paraules

L’àvia Napeu és nova, i tot i ser una àvia és jove perquè acaba de néixer. Surt de la creativitat de l’escriptor Màrius Serra que l’ha feta protagonista d’una nova col·lecció d’Estrella Polar que explicarà les seves aventures. De moment han sortit els dos primers números de la col·lecció Les aventures de la Napeu , una àvia que viu en una casa de colònies en el Collsacabra, on no hi ha wifi i on els més petits desenvolupen “la capacitat per entendre les llengües del món i de viatjar a tot arreu a través d’uns estranys volums anomenats enciclopèdies”.

Màrius Serra diu que aquests llibres són una aposta per “l’humor i l’aventura com a ingredients principals per incentivar la lectura entre els petits lectors i captar el seu interès per les paraules i les expressions que utilitzen en el seu dia a dia”.

El primer dels títols és “Més vella que l’anar a peu” i els seus personatges principals són l’Alf i la Bet que decideixen descobrir qui és l’home més vell del món, però mentre ho investiguen es perdran pel camí i arribaran a la casa de colònies on viu la Napeu. A “Tot OK”, el segon volum, l’Alf i la Bet acompanyats del Gorka i l’Oskar volen saber l’origen d’una de les paraules més famoses del món: OK.

Els llibres es completen amb les il·lustracions de Roser Calafell. Ella i Màrius Serra seran aquest dissabte a la llibreria Ona de Barcelona per presentar-los. Una presentació que començarà amb un enigma que caldrà resoldre. Per reservar plaça ho podeu fer seguint aquest enllaç.

Nou comentari