L’Auditori inicia una nova etapa amb una programació en forma de trilogia

Dos nous festivals obriran i tancaran temporada: la primera Biennal Internacional de Quartets de Barcelona i el Festival Mozart Nits d’Estiu

La propera temporada de L’Auditori suposa l’inici d’un nou projecte artístic que es desenvoluparà en les tres properes temporades. La 20-21 estarà formada per 210 produccions i reivindica el paper de les dones amb important presència de directores d’orquestra, creadores i compositores. A més, impulsarà tres nous projectes: la Biennal Internacional de Quartets, el Festival Mozart Nits d’Estiu i el Cor de L’Auditori. L’Auditori, com a institució del segle XXI, es compromet amb la sostenibilitat reduint a la meitat la generació de paper i fa una aposta clara per la digitalització amb el nou espai virtual L’Auditori Digital (auditoridigital.cat) que inclou un segell discogràfic propi i una plataforma de vídeo en streaming.

Una estratègia que li permet seguir acostant-se al públic jove que aquest any tindrà l’oportunitat de gaudir de tota la temporada amb la nova Tarifa Plana -35 (per a menors de 35 anys i amb un cost de 85€) i la Tarifa Plana -25 (per a menors de 25 anys, amb un cost de 50€). La temporada passada més de 340 joves menors de 25 anys van demostrar el seu interès per les propostes de L’Auditori.

El grup MAP

El grup MAP

Banda Municipal de Barcelona

 

La Banda Municipal de Barcelona portarà la temporada 20-21 estrenes absolutes, partitures d’estils variats i diversos i abordarà una activitat multidisciplinària que sap combinar la banda amb altres manifestacions artístiques com el teatre, la poesia, les titelles o l’audiovisual. Dins del projecte Retrat d’Artista, ens visitarà el mestre suís Franco Cesarini, un referent mundial de la música per a banda.

Amb la batuta del seu titular, José R. Pascual-Vilaplana, descobrirem un ampli ventall de projectes en els quals podrem gaudir de solistes de renom com el pianista Ignasi Cambra, el Kebyart Ensemble o la soprano Maria Hinojosa. A més de la direcció de mestres convidats com Philippe Bach, Carlos Ramón o Salvador Brotons.

Cal destacar el concert del grup MAP, que formen Marco Mezquida, Ernesto Aurignac i Ramon Prats, i que suposa un viatge a llocs insospitats. Al costat de la Banda Municipal de Barcelona, MAP ens mostrarà com l’escolta és una eina poderosa amb la qual fer créixer la música.

A més, dintre del projecte social de L’Auditori i Apropa Cultura, la Banda seguirà oferint els programes matinals La Banda ens apropa, amb sessions relaxades pensades per a tothom però que s’adapten millor al benestar de qualsevol tipus de públic.

Consulta la programació i reserva les teves entrades fent clic aquí.

Nou comentari