El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Amor brujo’: inici de luxe per a la temporada de la Banda Municipal de Barcelona
  • CA

Per abonar-se a La Banda, només cal clicar aquí. Hi ha 4 tipus d’abonament
La Banda Municipal de Barcelona, resident des del 2007 a L’Auditori, és a punt de començar la temporada 2021-2022. La inauguració serà el dia 24 d’octubre amb un concert de luxe: El amor brujo, de Falla, una obra de la qual tots n’hem sentit fragments però que val la pena escoltar reposadament amb una interpretació com la que prepara La Banda, amb la cantaora Esperanza Fernández i sota la direcció de José R. Pascual-Vilaplana, el director titular de la formació.

Esperanza Fernández, cantaora d''El amor brujo' amb La Banda de L'Auditori / Cedida
Esperanza Fernández, cantaora d”El amor brujo’ amb La Banda de L’Auditori / Cedida

Amb aquests ingredients, l’espectador del concert, se sentirà transportat a una història de bruixeria i misteri, amb danses a la vora del foc per explicar una història de passió mentre escolta peces icòniques com Danza ritual del fuego i Canción del fuego fatuo i descobreix tota la profunditat de l’obra de Falla.

Salvador Brotons, un dels principals directors convidats de la temporada 2021-2022 de La Banda, a L'Auditori / L'Auditori
Salvador Brotons, un dels principals directors convidats de la temporada 2021-2022 de La Banda, a L’Auditori / L’Auditori

I aquests només són l’entrant i el primer plat de la nova temporada d’aquesta banda que cada any guanya seguidors. En el programa dels pròxims mesos hi ha delícies imperdibles com Un americà a París, poema simfònic de George Gershwin (28 de novembre) que serà dirigit, com a convidat, per Salvador Brotons, i un concert de Nadal amb el Preludi de l’Oratori de Nadal, op 12, de Saint-Saëns i El regal de viure, entre d’altres peces de Rutter (19 de desembre), amb la Coral Cantiga i la Coral Sant Jordi.

El director de La Banda Municipal de Barcelona, resident a L'Auditori, José R. Pascual-Vilaplaba / L'Auditori
El director de La Banda Municipal de Barcelona, resident a L’Auditori, José R. Pascual-Vilaplana / L’Auditori

Per al concert de Cap d’Any (30 de desembre), s’ha triat un repertori d’òpera amb peces d’òperes de Verdi, Puccini, Wagner i Händel entre d’altres autors. Una altra cita extraordinària serà la del 30 de gener, amb el Concert per a Violoncel d’Edward Elgar, amb Asier Polo al violoncel. I altres imperdibles més són la sarsuela Cançó d’amor i de guerra (10 d’abril), West Side Story (22 de maig) i el Hamlet de Txaikovski (6 de febrer).

Quatre tipus d’abonament per triar

La millor manera de poder assistir als concerts que més interessin cada espectador és triar un dels quatre tipus d’abonaments que s’ofereixen per veure actuacions de La Banda. L’abonament de la sèrie A –que dona accés a 12 actuacions– permet assistir a cada sessió per només 13 euros, i el de la sèrie B –amb 6 actuacions, diferents de les de la sèrie A– proporciona entrades a 12,5 euros. També hi ha l’opció de l’abonament complet, que dona accés als 12 concerts de la sèrie A més als sis de la sèrie B (menys de 12 euros per actuació). I, per als més tastaolletes, hi ha l’opció dels abonaments a la carta: 6 concerts a escollir amb el 10% de descompte. Per abonar-s’hi, és tan fàcil com entrar a aquest link, o bé truca al telèfon 932 479 300 (de les 9 hores a les 14 hores, de dilluns a divendres) o, presencialment, a les taquilles de L’Auditori.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: magrab a octubre 18, 2021 | 19:26
    magrab octubre 18, 2021 | 19:26
    El primer concert no podia ser catala? Bona música, mal comencament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa