El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera a Mas: “No som tontos i sabem per què té pressa”
  • CA

El líder de C’s, Albert Rivera, ha acusat avui, en un míting a Badalona, Artur Mas de jugar amb els estalvis dels catalans. “Avui la Banca espanyola ha demanat que Catalunya segueix dins Espanya per no posar en risc els estalvis dels catalans. Això és molt important. Que fàcil és fer ‘pulsos’ amb els diners dels altres, oi? Però com ells els tenen a Andorra…”, ha etzibat. “He escoltat als mitjans de comunicació que hi haurà un corralito”, ha exclamat un assistent a Rivera. I el líder de C’s li ha llançat un missatge a Mas: “No som tontos i sabem per què tenen pressa i volen fugir de la justícia”.

A diferència de l’acte d’ahir a Castelldefels on els va costar omplir totes les cadires de la sala, avui a Badalona han aconseguit ple absolut. Fins i tot, els organitzadors han hagut de posar més cadires i més de 80 persones s’han quedat fora. Rivera ha demanat als assistents que vagin a “votar massivament per dir-li a Artur Mas que no jugui amb els nostres diners”. “Estem al carrer on han viscut els meus tiets i els meus avis tota la vida.. Vull que on els meus avis van néixer i van morir segueixi sent Espanya“, ha sentenciat. 

Necessitem que es governi des de la centralitat. Algú ha de centrar a la taula aquells partits que no han parlat durant 30 anys. I nosaltres hem demostrat que tenim capacitat de diàleg, i l’alternativa de govern no vindrà pels extrems, sinó pel centre. És el moment que algú posi ordre”, ha dit per convèncer l’electorat que ells són la millor opció el dia 27-S.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa