El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rabell, sobre la bandera espanyola d’Iceta: “Sembla que mirin a veure qui la té més gran”
  • CA
El candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, ha criticat el gest del número u del PSC, Miquel Iceta, que aquest dijous va reivindicar la bandera espanyola ensenyant-ne una de gegant -de més d’11 metres quadrats- en la pantalla d’un acte a Santa Coloma de Gramenet. Rabell ha “lamentat” l’acció d’Iceta, i ha dit que “sembla que mirin a veure qui la té més gran”, en referència a la bandera.

En un contacte amb els periodistes des d’Igualada, i envoltat d’una vintena de simpatitzants de la seva candidatura, Rabell ha afegit que aquest gest “li menja espai polític al PSC”. “És un resultat de sucursalisme, perquè és el PSOE qui imposa una imatge determinada”. Per Rabell, l’acció és una mostra que el dret a decidir i la reivindicació d’un referèndum “han caigut” del programa polític del PSC.

El candidat de Sí que es Pot ha respost l’oferta d’Iceta de formar un govern “de base àmplia” amb la candidatura de Rabell, C’s, Unió, i part de Junts pel Sí. “Em temo que va a ser que nopactar amb el PSC? No ens hi tanquem, però haurien d’estar a favor del dret a deicdir”, ha deixat clar Rabell, que ha marcat distància amb la resta de formacions.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa