El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
CUP: “Que ningú no dubti de nosaltres”
  • CA

La CUP ha fet campanya a casa, al barri barceloní de Gràcia. El Centre Cultural la Violeta, com ja ha passat amb d’altres mítings de l’esquerra independentista en aquesta campanya, ha quedat massa petit per a encabir-hi tots els seguidors que volien escoltar David Fernández i Anna Gabriel. Entre el públic, l’actor madrileny Willy Toledo, que ha arribat tard i no ha pogut passar desapercebut. “Pasa, Willy, siéntate aquí delante. Por cierto, qué guapo estàs, no?”, li ha dit Fernández, que en aquell moment estava intervenint. “Luego hablamos!”, li ha respost Toledo, que ha recollit els aplaudiments del públic i ha vist com se li abraonaven els fotògrafs de premsa i moltes mans amb mòbils.

Fernández ha volgut deixar clar a Artur Mas que “aquest país no és de tsars ni de místics, perquè el procés és d’una sola persona”, i Gabriel ha lamentat que “Junts pel Sí s’atreveixi a dubtat que la CUP, en el moment clau si anem cap a la independència, potser no hi serà”. En aquest sentit, la candidata per Barcelona ha lamentat que s’escampi “aquesta brama”, i que “la gent es pensi que només es farà la independència si es va ben vestit i si és un partit vell”. “Com s’atreveixen? La pressió l’han de tenir ells”, ha reblat. De fet, Gabriel ha recordat que “CiU no ens va deixar fer un referèndum el 9N perquè no es va atrevir a desobeir l’estat, no ens poden donar lliçons de res”.

Després, l’exdiputat ha tornat a prendre la paraula per exigir a Junts pel Sí que “no intentin fer veure que no donar suport a un nom -Artur Mas- és no donar suport a tot un procés, que abandonin aquesta cultura dels que estan en política com una forma de vida retribuïda, quan no saben engalanar un carrer ni fer una arrossada”, ha etzibat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa