Xesco Reverter serà el nou corresponsal de TV3 a Washington en substitució de Raquel Sans, que ha cobert les informacions dels Estats Units des del gener del 2014. Per la seva banda, Geni Lozano es farà càrrec de la corresponsalia de Catalunya Ràdio a la capital dels Estats Units, que des del febrer del 2015 ha ocupat Cèlia Cernadas. Tots dos treballaran a la seu conjunta dels mitjans de la CCMA a Washington. Els dos nous corresponsals han estat designats després de superar un procés de selecció intern entre els professionals de l’empresa que han optat a aquest lloc de treball.

Xesco Reverter (Barcelona, 1978) és llicenciat en Periodisme per la universitat Ramon Llull i màster en Relacions Internacionals. Cap de la secció d’Internacional de TV3 des del 2010, és l’editor i el presentador del programa setmanal d’informació internacional ‘Món 324’, que s’emet des del 2013. També ha estat corresponsal a Londres per TV3 (2004-2007) i ha treballat com a enviat especial en diversos països europeus, africans, al Pròxim Orient i als Estats Units.

Geni Lozano (Barcelona, 1976) és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i diplomada en Cinematografia per l’escola de cinema Bande à part, de Barcelona. És redactora dels Serveis Informatius de Catalunya Ràdio des del 2004. Va ser corresponsal de Catalunya Ràdio al Pròxim Orient, amb base a Jerusalem, del 2007 al 2010. Ha estat també coordinadora de l’informatiu nocturn ‘El cafè de la República’, dirigit per Joan Barril (2010-2012), i redactora del programa ‘El matí de Catalunya Ràdio’, dirigit per Mònica Terribas (2013-2014). Actualment cobreix l’àrea de cinema i ha informat des dels festivals de Canes, Sant Sebastià, Sitges o Màlaga.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa