El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Sala-i-Martín prepara un programa sobre economia per a TV3
  • CA

L’economista Xavier Sala-i-Martín ha anunciat aquest matí a Rac1 que està preparant un programa sobre economia per a TV3: “Ara estic escrivint un llibre i un guió per un programa de televisió que es titularà Economia en colors. Començarem a gravar aviat per a la temporada que ve, i serà per a TV3. Anirà sobre economia”.

El llibre serà sobre innovació, “sobre com han sortit les grans innovacions industrials”, ha explicat. Sobre l’èxit del seu llibre ‘És l’hora dels adéus’ ahir a Sant Jordi, on va ser el més venut dels llibres no ficció en català, ha dit: “Jo no m’esperava aquest èxit, perquè el llibre va sortir el setembre. Ahir, em prenia el dia més com a consumidor o lector que com a escriptor”.

En relació al procés sobiranista, l’economista ha opinat que “hi ha part de miopia i hi ha part d’interès, gent interessada a dir que el procés s’està morint perquè la gent es desanimi. Les vendes de llibres sobre el procés ahir demostren que la gent no es desanima. D’alguna manera ahir vam votar”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa