Quico Sallés, Premi Nacional de Comunicació TGN 2020

El periodista del Món recollirà el premi el proper dia 10 de juliol, a partir de les 19h30, l’esplanada del Moll de Costa de Tarragona

El periodista del Món Quico Sallés ha estat distingit amb el Premi Nacional de Comunicació TGN 2020, un guardó que lliura el digital larepublicacheca.cat. Així, el proper dia 10 de juliol, a partir de les 19h30, l’esplanada del Moll de Costa de Tarragona (davant el Tinglado 1) acollirà l’acte de lliurament a periodistes i comunicadors. La 8a. edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2020 enguany serà presidida per la vicepresidenta del Congrés dels Diputats, Gloria Elizo, i serà un acte que servirà “per homenatjar periodistes i comunicadors que, d’una manera exemplar, han estat considerats pel jurat els ‘Primus Inter Pares‘”.

El jurat enguany està presidit pel músic Raül Cid i format per Maria Checa (Psicòloga); Cindy López (Empresària i vicepresidenta de l’Observatori de Drets Humans de Catalunya); Anna Ibars (Empresària), Ricard Checa (Periodista); Nicolas Dupuy (Enginyer informàtic); Jesus Arjona (Comissari) i Víctor Canalda (advocat). Aquests jutges han deliberat que els guanyadors de la VIIIa edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2020 siguin els següents:

Premi Nacional – Quico Sallés, periodista judicial al ‘Món’ i col·laborador de FAQS a TV3
Transparència Periodística ‘Montse Gasull’ – Informatius Tarragona Ràdio
Premsa Esportiva – Secció Esports del Diari de Tarragona
Millors Imatges – Projecte Límits de Quilòmetre Zero
Periodisme Ciutadà: Associació Internacional de Policia a Tarragona
Premsa Radiofònica – Ràdio Cambrils
Premi Gabinets de Premsa – Ajuntament de TarragonaGabinet de Comunicació de Renfe i Gabinet de Premsa de la Regió Sanitària Camp de Tarragona.
Premi del Públic – (votació feta el directe pel públic).

Nou comentari