El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Quico Sallés, Premi Nacional de Comunicació TGN 2020
  • CA

El periodista del Món Quico Sallés ha estat distingit amb el Premi Nacional de Comunicació TGN 2020, un guardó que lliura el digital larepublicacheca.cat. Així, el proper dia 10 de juliol, a partir de les 19h30, l’esplanada del Moll de Costa de Tarragona (davant el Tinglado 1) acollirà l’acte de lliurament a periodistes i comunicadors. La 8a. edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2020 enguany serà presidida per la vicepresidenta del Congrés dels Diputats, Gloria Elizo, i serà un acte que servirà “per homenatjar periodistes i comunicadors que, d’una manera exemplar, han estat considerats pel jurat els ‘Primus Inter Pares‘”.

El jurat enguany està presidit pel músic Raül Cid i format per Maria Checa (Psicòloga); Cindy López (Empresària i vicepresidenta de l’Observatori de Drets Humans de Catalunya); Anna Ibars (Empresària), Ricard Checa (Periodista); Nicolas Dupuy (Enginyer informàtic); Jesus Arjona (Comissari) i Víctor Canalda (advocat). Aquests jutges han deliberat que els guanyadors de la VIIIa edició dels Premis de Comunicació Tarragona 2020 siguin els següents:

Premi Nacional – Quico Sallés, periodista judicial al ‘Món’ i col·laborador de FAQS a TV3
Transparència Periodística ‘Montse Gasull’ – Informatius Tarragona Ràdio
Premsa Esportiva – Secció Esports del Diari de Tarragona
Millors Imatges – Projecte Límits de Quilòmetre Zero
Periodisme Ciutadà: Associació Internacional de Policia a Tarragona
Premsa Radiofònica – Ràdio Cambrils
Premi Gabinets de Premsa – Ajuntament de TarragonaGabinet de Comunicació de Renfe i Gabinet de Premsa de la Regió Sanitària Camp de Tarragona.
Premi del Públic – (votació feta el directe pel públic).

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa