Fa exactament un any, el 9 de setembre de 2015, naixia El Món, un diari d’última generació orientat a cobrir les necessitats informatives d’una societat immersa en la que és, sens dubte, una de les convulsions polítiques més importants de la història de Catalunya. En aquest -breu- període de temps, el projecte s’ha col·locat entre els tres primers grups digitals d’aquest país i això ha permès afrontar una estratègia d’expansió territorial molt important, en col·laboració -tecnològica i periodística- amb el grup DelCamp, líder a les comarques de Tarragona i editor del Diari Casteller.

 

Les primeres notícies de MónTerrassa | MónTerrassa

 

I avui el grup Totmedia fa un pas endavant amb Món Terrassa, la nova edició de Terrassa i comarca. Món Terrassa disposa de redacció pròpia (carrer de la Font Vella 7, al cor de la ciutat) i d’un equip periodístic i comercial de primera línia que oferirà informació constant, vint-i-quatre hores al dia, set dies a la setmana, 365 dies l’any. La nova edició es caracteritzarà per un ús intensiu de les xarxes socials, amb continguts sempre en obert.

 

Món Terrassa, a més, també explicarà la ciutat cap enfora, des de l’edició nacional d’El Món. Tot plegat, amb la cobertura tècnica, logística i periodística del grup Totmedia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa