El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
TV3 estrena ‘Eufòria’: un ‘OT’ català amb una posada en escena brillant
  • CA

TV3 estrena aquesta nit la gran aposta d’aquesta temporada. La cadena de televisió catalana emetrà un resum del càsting multitudinari que ha generat Eufòria, un talent show similar a Operación Triunfo en el que volen trobar la millor veu de Catalunya. L’equip del programa ha recorregut el país buscant el talent: més de 1.500 aspirants dels que només 90 han passat a la fase final del càsting que podrem veure a partir de les 22:45 h. La setmana vinent hauran d’escollir els 15 finalistes, uns cantants amateurs que entraran a formar part directament del concurs musical. Estarà presentat per dues cares molt conegudes pels teleespectadors: la Marta Torné i el Miki Núñez, exconcursant d’OT i representant d’Espanya a Eurovisió el 2019. L’objectiu? Emocionar i sorprendre els teleespectadors de la casa amb un format cridaner i espectacular que feia molt de temps que no es feia a Catalunya. El tràiler ho diu tot: “Prepareu-vos per al·lucinar“.

Un cop decidits els 15 noms que entrin a formar part de la plantilla, el jurat haurà de valorar cadascuna de les seves actuacions durant les 10 gales que s’emetran. El Marc Clotet, l’Elena Gadel i el Lildami seran els encarregats de dir què pensen de com han cantat, però la decisió de qui haurà d’abandonar el programa estarà en mans del públic present a plató i els seus vots. Més endavant seran els teleespectadors de casa els qui podran votar a través de l’APP de TV3. Seguint la mecànica d’Operación Triunfo, els nois i noies que entrin a l’acadèmia també tindran quatre coaches: Carol Rovira, Albert Sala, Daniel Anglès i Jordi Cubino.

Eren molts els teleespectadors que demanaven un talent d’aquestes característiques a TV3 i, finalment, se’ls ha escoltat. Asseguren que oferiran una posada en escena brutal que no té res a envejar a la de les cadenes privades. Aquest tipus de programes entusiasmen la gent jove, que fins ara n’estava orfe en les cadenes de la casa. OT sempre ha estat molt vista a Catalunya, amb la qual cosa és d’esperar que aquest projecte també els enganxi. El Miki Nuñez i el raper Lildami estan promocionant el programa a través dels seus perfils a la xarxa, en la qual s’han mostrat orgullosos de compartir origen terrassenc:

Eufòria pot arribar a ser una autèntica bomba a TV3, un format molt esperat i demanat que podria fer tocar el cel a la televisió pública catalana. Tenen clar que aquesta pot ser una manera de recuperar els teleespectadors joves que havien perdut, amb la qual cosa ho donaran tot per oferir espectacle i escollir veus potents de personatges que agradin.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa