El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els esports de Catalunya Ràdio i RAC1 estrenen temporada amb moltes novetats
  • CA

A banda i banda de l’Avinguda Diagonal, separats per només 400 metres, les dues ràdios més escoltades de Catalunya inicien aquest dilluns els seus programes esportius de la nit, la competència directa que treballarà per fer-se amb el lideratge de les ones catalanes nocturnes i que presentarà tota una sèrie de novetats d’importància.

 

De fet, el programa que emetrà Catalunya Ràdio ja no es realitzarà a l’edifici de l’emissora pública. El Club de la Mitjanit canvia radicalment. Francesc Garriga, el presentador, desplaçarà tots els seus col·laboradors a les instal·lacions de TV3 per convertir l’estudi de ràdio en, també, un plató de televisió. El programa s’emetrà d’11:00 a 01:00 hores i anirà, simultàniament, per les ones de Catalunya Ràdio i per la freqüència d’Esport3. Segons ha confirmat l’emissora a través de les xarxes socials, el programa comptarà amb la col·laboració, en forma de tertulians, dels periodistes Antoni Bassas, Xavi Torres, David Torras, Ramon Besa, Carles Fité, Joan Domènech, Carles Domènech i Oriol Domènech, entre d’altres, i dels comunicadors de la casa Xavi Campos, Jordi Borda -ara director adjunt-, Jordi Costa i Sònia Gelmà.

 

A RAC1, l’oferta esportiva nocturna també es renova. El Tu Diràs avança mitja hora el seu horari habitual i començarà, a partir d’aquest dilluns, a les 22:30 hores, tot i que el programa continuarà finalitzant a la 1 de la matinada. Roger Saperas, fins ara redactor d’esports de l’emissora, peu de camp a les transmissions del Barça i un dels homes forts de la informació del club blaugrana, en serà el seu nou presentador. En l’apartat dels tertulians, la ràdio del Grup Godó seguirà comptant amb els periodistes Santi Giménez, Jordi Grau, Natàlia Arroyo, Albert Llimós, Ferran Correas, David Bernabéu i Joan Poquí, entre d’altres, i incorporarà la col·laboració dels exentrenadors del Barça de bàsquet i futbol sala, Xavi Pascual i Marc Carmona, el tècnic Lluís Carreras, l’especialista en economia del futbol Marc Menchén i els periodistes Diego Torres, a Madrid, i Marta Mateo, a Manchester.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa