El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
‘Crims’ guanya el Premi Ondas 2021 al millor programa de ràdio
  • CA

‘Crims’ de Catalunya Ràdio i dirigit per Carles Porta ha guanyat el Premi Ondas 2021 al millor programa de ràdio. Porta s’ha mostrat molt satisfet per haver rebut “el premi mediàtic més important que hi ha a Catalunya i a Espanya”, en declaracions que ha fet a Catalunya Ràdio, segons informa l’agència ACN. El periodista també ha afirmat que el premi és un reconeixement “a tot l’equip i al programa i a la ràdio, que és on vam començar i on va néixer aquesta història”. Els guardons s’entregaran el pròxim 16 de novembre al Teatre Coliseum de Barcelona.

D’altra banda, el documental ‘Eso que tú me das’ de Jordi Évole sobre el cantant Pau Donés ha obtingut el Premi Ondas Nacional de Televisió al millor documental o sèrie documental, i l’actriu Vicky Luengo ha rebut el guardó en la categoria de millor intèrpret femenina en ficció pel seu paper a la sèrie ‘Antidisturbios’.

El jurat també ha guardonat el programa ‘Deforme semanal ideal total’ de Ràdio Primavera Sound amb el premi Ondas ex aequo al millor podcast o programa d’emissió digital i la sèrie ‘Maricón perdido’, produïda per El Terrat, amb el premi Ondas a la millor sèrie de comèdia, també ex aequo. El Premi Ondas al millor programa de ràdio de proximitat ha estat per ‘Que t’hi jugues’ de la Ser Catalunya i el guardó especial de l’organització, per Iñaki Gabilondo.

Ángeles Afuera ha obtingut el Premi Ondas Nacional de Ràdio a la trajectòria o millor tasca professional; el primer concurs nacional de podcast escolar, promogut per Eloquenze, el Premi Ondas Nacional de Ràdio a la millor idea radiofònica, i els serveis informatius de la Cadena Ser a Canàries, el Premi Ondas a la millor programació especial. El programa ‘Deforme semanal ideal total’ de Ràdio Primavera Sound ha guanyat el premi Ondas ex aequo al millor podcast o programa d’emissió digital, juntament a ‘Estirando el chicle’ de Podium Podcast.

El Premi Ondas Nacional de Publicitat a la millor campanya de ràdio ha estat per ‘Subidón de verano’, de Sra. Rushmore per a l’ONCE i ‘El viaje que no voy a hacer’, de Shackleton per a RENFE. El guardó a la millor agència ha estat per Contrapunto BBDO.

‘Al contenido’ de Playz RTVE ha rebut el Premi Ondas Nacional de Televisió al millor programa d’entreteniment; la Cobertura de l’Eurocopa de Mediaset, premi al millor programa d’actualitat o cobertura especial, i Roberto Leal, de ‘Pasapalabra’, millor presentador. La sèrie ‘Maricón perdido’, produïda per El Terrat, ha guanyat el premi Ondas a la millor sèrie de comèdia, també ex aequo, juntament a ‘Vamos Juan’ (HBO). ‘Antidisturbios’ ha guanyat com a millor sèrie dramàtica.

L’actriu Vicky Luengo ha rebut el guardó en la categoria de millor intèrpret femenina en ficció pel seu paper a la sèrie ‘Andidisturbios’, i Álvaro Morte, de ‘La Casa de Papel’, com a millor intèrpret masculí.

En aquesta edició s’ha guardonat a ‘La floresta dei violini’ de Faïdos Sonore de França i Radiotelevisione svizzera di lingua italiana SRG SSR de Suïssa amb el Premi Ondas Internacional de Ràdio i ‘Nongin set cheongin hana’ (Watch me! –A decade of deaf-defying dance-) de KBS de Corea del Sud amb el Premi Ondas Internacional de Televisió. El Premi Ondas de Música a la trajectòria ha estat per Mikel Erentxun, i el guardó al fenomen musical de l’any ha estat per Aitana i Pablo López.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Luna Barceló a octubre 21, 2021 | 14:00
    Luna Barceló octubre 21, 2021 | 14:00
    La meva més sincera enhorabona per aquest merescut Premo Ondas 2021 per al programa CRIMS i sobretot perquè entre d'altres van aconseguir que el cas de n'Helena Jubany és tornés a reobrir poc abans de prescriure. Molt bona feina, endavant i que sigui per molt d'anys que pugueu ajudar a descobrir més casos que no han de quedar en la impunitat i l'ombra.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa