El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Hollywood prohibeix Twitter i Facebook
  • CA

El Show Business Yankee sempre ha estat molt recelós de les seves estrelles i asempre li ha agradat tenir-les controlades. Ara, mentre alguns actors són els més seguits a Twitter (Ashton Kutcher és la persona més seguida del món), les Majors han començat a imposar restriccions.

Hores d’ara, alguns actors de primeríssim nivell ja han estat protagonistes de polèmiques via Twitter, amb discussions públiques a través d’aquest mitjà. Demi Moore o Courtney Love, sense anar més lluny, han quedat en evidència insultant bloggers o usuaris que criticaven airadament les seves pel·lícules.

Alguns actors ja han començat a veure com en els seus contractes hi apareixen clàusules restrictives i de confidencialitat, a través de les quals no poden parlar de les produccions on treballen i no poden publicar res que s’hi relacioni a Facebook, Twitter o d’altres xarxes socials. És el cas de Mike Myers i Cameron Díaz, que participen posant la veu a Shrek, i que han vist com en el seus contractes es fa referència explícita a no comunicar res via 2.0.

Així doncs, alguns estudis veuen aquestes xarxes com a un problema, mentre que d’altres les aprofiten per arribr encara més al públic. És el cas dels responsables de Crepúsculo, que ja han obert un perfil a la saga adolescent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa