El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Gas Natural estrena a Sant Sebastià el curt ‘Vaca paloma’
  • CA

Gas Natural Fenosa ha presentat avui en el Festival de Sant Sebastià el curtmetratge “Vaca Paloma”, dirigit per Paco León, que ha sigut produït per la companyia energètica en col·laboració amb la productora El Terrat i l’agència Arena Media. La pel·lícula forma part de la segona edició del projecte Cinèrgia, iniciativa que busca apropar l’eficiència energètica al gran públic i fomentar el talent en la indústria cinematogràfica del país.

L’acte de presentació ha comptat amb la participació del responsable de Patrocini de Gas Natural, Adenai Pérez, el director del festival, José Luís Rebordinos, el director de cine Paco León i els actors protagonistes del curt, Carmen Maura i Secun de la Rosa. Si en la primera edició de Sinergia el gènere fantàstic i el thriller han estat els fils conductors de les històries, en aquesta ocasió és el sentit de l’humor el que serveix de partida per traslladar a l’espectador la importància de l’estalvi i de l’eficiència energètica.

Un total de quatre curtmetratges formen part d’aquesta segona convocatòria de Cinerga, tres d’ells dirigits per directors de reconegut prestigi, com Paco León, Santiago Segura i Isabel Coixet, mentre que el quart dels curts el realitzarà el guanyador del concurs ‘Talent Cinergia’, l’estudiant Josep Pujol.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa