El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Confirmen que està en marxa la sisena entrega de ‘Misión Imposible’
  • CA

‘Misión imposible: Nación secreta’, la cinquena franquícia de la famosa saga d’acció, s’estrena aquest divendres 7 d’agost al nostre país. El film arriba juntament amb la notícia que Paramount i Tom Cruise, protagonista de la saga, ja han començat a treballar en la sisena pel·lícula.

Estem molt feliços de desenvolupar aquest film al costat de Tom. Ethan Hunt es mereix una altra pel·lícula”, ha assegurat Rob Moore, el vicepresident de Paramount. Per la seva banda, Cruise ha declarat que el rodatge de ‘Misión Imposible 6’ probablement començarà el pròxim estiu. La informació arriba pocs dies després que el film s’hagi estrenat als Estats Units, on ha recaptat 56 milions de dòlars el primer cap de setmana. La xifra s’amplia a 121 milions, si es tenen en compte les taquilles de tot el món.

‘Misión imposible: Nación secreta’ torna a estar protagonitzada per Tom Cruise, que acompanyat de Simon Pegg, Jeremy Renner i Rebecca Ferguson s’enfronta en el film a una organització criminal d’agents secrets coneguda com “el Sindicat”. 


Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa