Comença la cursa dels Premis Vinari 2018

La sisena edició arrenca amb algunes novetats, com ara que els tastos preliminars se celebraran a Vilafranca del Penedès enlloc de Barcelona
El tast final dels Premis Vinari s'ha fet fins ara al Celler de Rubí
El tast final dels Premis Vinari s'ha fet fins ara al Celler de Rubí | Jordi Play

Els Premis Vinari 2018 engeguen la sisena edició amb novetats. D’entrada, canvia la imatge i presenta un logotip renovat al voltant de l'icona original i representativa dels Premis que és aquesta "v" en forma de copa de vi. A més a més, les inscripcions obren unes setmanes abans del que és habitual perquè els tastos preliminars també s’avancen; a més, les jornades d’avaluació de tots els vins presentats canvien d’ubicació, i enguany se’n van de Barcelona per instal·lar-se a Vilafranca del Penedès.

 

El concurs obre portes aquest dijous 1 de febrer i acceptarà inscripcions de vins tranquils o escumosos fins a finals del mes de març; l'abril es dedicarà a la confirmació i classificació de les mostres i s'activaran tots els preparatius necessaris per l'organització dels tastos de la fase preliminar, on es posa nota a tots els vins que participen a certamen i que s'avaluen de forma totalment anònima -els tastos són a cegues. Les sessions de tast es faran durant la setmana del 21 al 25 de maig a la seu de l’Institut Català de la Vinya i el Vi (INCAVI).


 

D'altra banda, hi ha altres aspectes del concurs que no canvien respecte a edicions anteriors. El Celler de Rubí repeteix com a seu del tast final, en la jornada on es decideixen els pòdiums del certamen, i la gala de lliurament de Premis se celebrarà a l’Auditori de Vilafranca, com s’ha fet en les cinc primeres ocasions. La data prevista per a donar a conèixer els vins guanyadors de l’any és divendres 5 d’octubre del 2018. 

 

Les inscripcions als Premis Vinari 2018 es poden formalitzar a través d'aquest mateix lloc web, des de l'apartat d'inscripcions. Les bases de participació es poden consultar seguint aquest enllaç.


 

Més informació: [email protected] o al telèfon 636 624 477 (Eva Vicens). 

 

 
Comentaris

envia el comentari