El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tanquen un bar a l’Hospitalet del Llobregat en trobar-hi caques de rata i paneroles
  • CA

 

 

Tancament sine die d’un bar al barri de la Torrassa de l’Hospitalet del Llobregat. Segons ha informat l’Ajuntament, la Guàrdia Urbana de la ciutat i el servei municipal de Salut, ha tancat el bar, ubicat al carrer Santiago Apòstol del barri de la Torrassa, en detectar excrements de rates i paneroles. 

 

L’establiment presentava unes condicions molt deficients per acumulació de brutícia, mala conservació dels aliments i presència d’insectes. “Tenia greus deficiències sanitàries” i calia “preservar la seguretat alimentària de la clientela” insisteix l’Ajuntament a través d’un comunicat per argüir la clausura. 

 

A conseqüència de la inspecció realitzada per agents de la Guàrdia Urbana i tècnics municipals de Salut s’ha dictaminat, com a mesura cautelar, el cessament immediat de l’activitat per preservar la seguretat alimentària de la clientela.

 

Segons l’acta de Salut, l’establiment presentava unes condicions de conservació, manteniment i neteja deficients; hi havia presència de paneroles i excrements de rates, i no disposar de rentaplats. A més, la Guàrdia Urbana va constatar que el local no té sistema de seguretat antiincendis ni senyalització d’emergència, a més d’oferir ambientació musical quan la llicència és de bar cafeteria.

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa