El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Un treballador denuncia per agressió una pastisseria del Baix Camp
  • CA

El pare de l’autor del millor panettone d’Espanya 2020, de la pastisseria Xocosave de Riudoms (Baix Camp), ha estat denunciat davant dels Mossos d’Esquadra per part d’un treballador que l’acusa d’un presumpte delicte de lesions. Segons han confirmat fonts de la policia, investiguen el cas, que el denunciant diu que es va produir passar divendres a les vuit del matí a les instal·lacions de l’empresa. El denunciant manté que la baralla va començar per una discussió sobre la forma de coure els croissants.

En conversa amb EL MÓN, el denunciant, Genís Ciurana Mayordomo, ha explicat que el denunciat va acostar-se a supervisar el procés de cocció dels croissants i com que no li va agradar va donar unes indicacions que el treballador va qüestionar. “Es va posar a la defensiva i es va alterar”, ha comentat Ciurana. La discussió va anar creixent fins que tots dos van acabar intercanviant-se insults. Segons el denunciant, el pastisser li va dir gilipollas, i admet que ell li va contestar que era un fill de puta.

El treballador, de 28 anys i que treballa a Xocosave des del gener d’aquest any, es va dirigir a administració per deixar la feina. Segons la seva versió dels fets, el pare del pastisser l’hauria atacat per l’esquena, donant-li “cops de puny i puntades de peu” amb unes botes especials de seguretat per treballar al forn que tenen la punta de “ferro”. “Em va fer caure a terra i jo em vaig fer una bola, em va seguir hostiant com si s’hagués d’acabar el món per tot el cos”. Sempre segons la seva versió, dues persones haurien intentat separar-los sense èxit.

Ciurana assegura que quan es va poder desempallegar de l’agressor va trucar al 112 i van venir una patrulla dels Mossos d’Esquadra i una ambulància. El treballador explica que va ser traslladat a l’hospital Sant Joan de Reus on li van fer radiografies a les costelles, la mà i el turmell. “Tinc costelles amb fissures, però no trencades, el turmell també amb una fissura, el dit petit d’una mà desplaçat i estic pendent que em diguin si cal operar. Un ull el tinc vermell dels cops”. EL MÓN no ha pogut aconseguir fins aquest moment la versió dels fets per part de Xocosave.

Fonts de la policia catalana confirmen la denúncia i que el pastisser va ser detingut en un primer moment per prendre-li declaració. L’home va ser deixat en llibertat poc després de declarar. El denunciant, que assegura que li han hagut de posar una fèrula en una mà i una altra al turmell, manifesta que en els mesos que porta treballant a l’empresa ja havia estat agredit verbalment però que el va sorprendre que el pastisser arribés a agredir-lo físicament.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa