Detingut un home de 78 anys que abusava d'una jove de 15 en un prostíbul de Badalona

Dos homes eren els responsables del local on sis dones indocumentades vivien en condicions insalubres

 

Un home de 78 anys ha estat detingut pel Cos Nacional de Policia (CNP) quan abusava sexualment d'una menor de 15 anys en un prostíbul de Badalona. El pederasta amenaçava la jove dient-li que difondria públicament vídeos íntims de la seva germana. També han estat detinguts els dos homes d'origen xinès responsables del prostíbul, que anunciava serveis sexuals per part de dones asiàtiques a internet. En un petit espai i en condicions insalubres hi vivien sis dones d'origen xinès sense documentació. A l'ancià se li imputen els delictes d'abús sexual a menor i corrupció de menors, mentre que als dos detinguts xinesos se'ls imputen delictes relatius a la prostitució i contra els drets dels treballadors.

 

Les sis dones vivien en un petit espai que no compleix les mínimes condicions dignes d'habitabilitat, dins un edifici de dues plantes, segons exposa el CNP en un comunicat. Els dos homes responsables del local que estan detinguts controlaven les dones i portaven la comptabilitat dels serveis sexuals. Les detencions s'han fet en el marc d'un pla policial específic que va començar el 2013 contra el tràfic d'éssers humans amb fins d'explotació sexual.

 

 

Els agents van trobar la noia de 15 anys despullada i amagada en un armari, a qui l'home de 78 anys hauria obligat a entrar davant la presència policial. La noia va explicar als policies que per por i davant l'amenaça de l'home a difondre públicament uns vídeos d'una germana seva, hauria accedit a mantenir relacions sexuals per tercera vegada amb el pederasta a canvi de deu euros. La menor va ser alliberada i entregada als seus familiars.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?