Una parella es casa en una funerària per un error de l'Ajuntament

Havien de celebrar la cerimònia a la sala de plens, però només tres dies abans els van dir que no ho podien fer perquè hi estaven fent obres

Una parella es va haver de casar, el 24 de desembre passat, a la Funerària Fontal de Manresa per un error de l'Ajuntament de Sant Fruitós. Tal com ha avançat Manresainfo i ha confirmat l'ACN, els nuvis s'havien de casar a la sala plens de l'Ajuntament de Sant Fruitós davant d'una cinquantena de convidats, però tan sols 70 hores abans de la data, l'Ajuntament els va comunicar que no s'hi podien casar perquè a la sala de plens s'hi estaven fent obres.

 

 

Segons ha relatat la núvia, li van proposar que es casés a la biblioteca, però que s'havia de fer càrrec de la megafonia, i l'afectada no ho va poder solucionar perquè la van avisar "sense marge". "M'ho van dir un divendres i jo em casava un dilluns", ha lamentat.

 

 

En declaracions a l'ACN, l'afectada, Alba Rivera, ha explicat que va patir molts nervis. "Mai m'hauria imaginat que m'hagués de casar en una funerària", ha lamentat. L'Ajuntament de Sant Fruitós li ha retornat els 90 euros que va haver de pagar pel lloguer de la sala de plens, però ara reclama que li retornin els diners que li va costar la cerimònia a la funerària on ella treballa i que puja més de 300 euros. De moment, l'Ajuntament s'hi ha oposat.

 

 

En un comunicat, l'Ajuntament ha assegurat que va oferir alternatives a la parella i ha explicat que la regidora Cristina Murcia va casar la parella de forma oficial al municipi el dia abans de la cerimònia i que, posteriorment, també va oficiar el casament a Manresa. Per altra banda, l'Ajuntament considera "poc adequat" que la parella reclami el preu del lloguer de la sala de Manresa, quan "ells mateixos van exposar a la regidora que havia sigut l'empresa on treballa la núvia que els havia cedit l'espai de forma gratuïta".

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?