El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Tardà aposta per negociar una solució que no exclogui la independència ni l’autonomia
  • CA

 

El portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà, ha assegurat aquest diumenge que cal negociar amb el govern de Sánchez com aconseguir una solució que “no exclogui ni l’opció de la independència ni la de l’autonomia”. Ho ha dit aquesta tarda de diumenge al seu compte oficial de Twitter, on ha demanat un referèndum i ha acusat el PSOE de rebutjar les negociacions i negar “la realitat a Catalunya”. “Persistirem perquè les condicions es donin en un futur”, ha promès Tardà.

 

En la mateixa línia, el portaveu d’ERC al Congrés ha precisat en declaracions a ‘El Objetivo’ de La Sexta que “va ser la vicepresidenta Calvo qui va trencar les negociacions”. “No canviarem la nostra posició als pressupostos tret que el Govern espanyol es mogui en allò que li hem demanat, i si no, treballarem perquè algun dia es pugui negociar”, ha afegit Tardà.

 

  

En referència a la concentració de la dreta d’aquest diumenge a Madrid, el portaveu ha dit que s’ha pogut sentir “la veu d’aquella Espanya que no vol assumir que democràcia és consentiment i que no es pot retenir ningú per la força”. “Això passa per exercir el dret a l’autodeterminació”, ha reblat Tardà.

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa