El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Rivera adverteix que quatre anys més amb Sánchez i Torra podrien ser “terrorífics”
  • CA
Inés Arrimadas, Albert Rivera i Celestino Corbacho, el dissabte 2 de març del 2019 en un acte a l’Hospitalet de Llobregat | ACN

 

El líder de Ciutadans, Albert Rivera, ha advertit que quatre anys més amb Pedro Sánchez i Quim Torra governant podrien ser “terrorífics”. Segons Rivera, serien “quatre anys més amb Torra negociant indults, negociant privilegis i més diners per preparar-se pel cop i amb Pablo Iglesias negociant l’economia”. I és que, segons Rivera, el 28 d’abril “ens juguem els diners de les nostres butxaques i ens juguem a Espanya”. Per la seva banda, al líder de Cs a Catalunya, Inés Arrimadas, ha assegurat que la gent “té por física a Catalunya” i ha culpat Sánchez d’agenollar-se davant els independentistes que, segons ella, “violen els drets” dels ciutadans “cada dia de l’any”.

 

Rivera ha acusat el PSOE d’abandonar el constitucionalisme i d’aspirar a governar quatre anys més amb els partits independentistes. En un míting des de Saragossa, el líder de Cs ha dit que el 28-A no es decideix entre “rojos i blaus” sinó evitar que l’independentisme segueixi condicionant la política nacional. “Si els separatistes volen a Sánchez, Espanya necessita Sanchez fora de la Moncloa”, ha afirmat. El candidat de Cs a la Moncloa ha tornat a reptar el socialista a un cara a cara a la televisió. Segons ell, “no s’atreveix” i ja de “demanar permís a Torra”. A més ha exigit a PP i PSOE que aclarint quin seran els seus equips i els possibles ministres. “Qui negociarà amb Torra? Calvo o Arrimadas? Qui serà el ministre de l’Interior? El que passa per sota dels llaços o Joan Mesquida?, ha preguntat.

 

 

Rivera ha assegurat que, si ell governa, crearà una targeta sanitària única a tot el país. “En comptes de parlar dels ossos de Franco, parlarem de la targeta sanitària única”, ha ironitzat, tot defensant que “el ciutadà no té culpa de la burocràcia” però sí que té dret a ser atès. A més, s’ha compromès a impulsar una llei de la custòdia compatida al conjunt de l’Estat durant els 100 primers dies de govern “per garantir la igualtat real i efectiva entre homes i dones”. “La custòdia compartida no és de dretes ni d’esquerres, és de sentit comú i un dret de tots els pares”, ha afirmat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa