El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Oltra llança un dard a Puigdemont: “Un líder a la presó i l’altre per allà de tiberis”
  • CA

 

 

  

El president a l’exili Carles Puigdemont ha convidat a la vicepresidenta de la Generalitat Valenciana, Mónica Oltra, a què l'”acompanyi en els seus viatges” i a “passar una setmana” amb ell i el seu equip perquè “pugui opinar i dir el que vulgui, però almenys amb fonament”. Així ha reaccionat en el seu compte de Twitter Puigdemont a una entrevista que va concedir Oltra a eldiario.es aquest diumenge en la qual la vicepresidenta valenciana afirmava: “La dreta es tapa sempre les vergonyes amb les banderes. Sol tenir pocs principis. Es veu molt clar en els líders que han encapçalat el procés: un està a la presó i l’altre està per allà anant de tiberis i pujant-los a Twitter“.

 

 

D’aquesta manera, Puigdemont enlletgeix a Oltra que “denigrar a algú sobre falsedats” és “un recurs impropi de demòcrates”, mentre que la vicepresidenta valenciana li ha respost amb un altre tuit en el qual s’ha mantingut en la seva postura: “He dit i mantinc que mentre uns altres entraven en la presó, vostè pujava fotos a Twitter dels seus àpats a Bèlgica. Dues maneres ben diferents d’encarar els principis en política”.

 

Així mateix, Oltra ha agraït la invitació, però l’ha declinat perquè té “massa feina treballant per les persones”. A això, el president català ha respost en un altre tuit que “continuarà treballant per una veritable democràcia, que és la millor manera de treballar per les persones”. En el mateix missatge, Puigdemont ha manifestat: “Veig que vostè havia de ser d’aquelles que es van alegrar de la meva detenció a Alemanya i encara no han digerit que decidissin alliberar-me”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa