El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’escola ‘Caràcter’ aposta per un nou estil polític
  • CA

  

L’escola de formació política “Caràcter” inicia els seus cursos trimestrals del 2019 a finals de gener. S’impartiran a Barcelona i Girona (amb la col.laboració de la Fundació Llibreria Les Voltes). Aquí en podeu consultar els detalls: www.caracter.cat. El curs a Barcelona començarà l’1 de febrer.

Cada dia es fa més evident la crisi de dirigents en l’independentisme. La sensació de la necessitat de nous lideratges pren cos cada dia més. Hi són? On anar a trobar-los? No és fàcil respondre a aquestes preguntes. Per aquest motiu sovint ens quedem només en la demanda (de nous lideratges) sense anar més enllà. I és així com l’objectiu de la fundació d’un estat català es va allargant en el temps i mai no veiem un horitzó clar. Mentrestant, els aprofitats es van perpetuant en els càrrecs gairebé de forma vitalícia.

Com que som una nació que fa més de 300 anys que no exercim un autèntic poder, tenim malmès el sentit de la direcció política. Demanem nous polítics però no sabem ben bé en què consisteix l’acció de liderar. Per tant, és normal que ens donin gat per llebre i acabem desesperats. Volem continuar sempre així?

L’escola Caràcter té com a objectiu, tant forjar nous lideratges polítics per a l’independentisme, com donar les pautes necessàries a qualsevol dels seus militants per poder fiscalitzar, controlar i desemmascarar amb eficàcia les polítiques que ens perpetuen en la trista condició del vençut. Sí, ens calen nous lideratges. Però també una societat madura i exigent que impedeixi que la mediocritat sigui la premissa principal dels càrrecs oficials. Per aquest motiu, els cursos de “Caràcter” estan oberts a qualsevol persona que tingui com a objectiu una Catalunya on l’excel.lència  i la independència vagin agafades de la mà.

Barcelona:

Sessions informatives sobre el segon curs Escola Caràcter (1r. Trimestre 2019):

Divendres 18 de gener a les 18,00 h

Diumarts 22 de gener a les 19,00 h

Dimarts 29 de gener a les 19 h

Lloc: Rda. Sant Pere, 28-30. Entl. D.  08010 Barcelona

(es prega confirmar assistència a [email protected])

 

Girona:

Sessions informatives sobre primer curs Escola Caràcter (1r. Trimestre 2019):

Dijous 17 de gener a les 19,00 h

Dijous 24 de gener a les 19,00 h

Lloc: Casa de Cultura (Aula 2) Plaça de l’Hospital, 6 – 17002 Girona

(es prega confirmar assistència a [email protected])

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa