El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
L’agressor de Lledoners assegura que “només va intentar treure-li el mòbil d’una coça”
  • CA
En Joan ferit
En Joan ferit | QS

 

Com que feia cas omís perquè no gravés li vaig intentar treure el mòbil d’una coça“. Així va justificar i alhora va negar davant la jutgessa de Manresa, Antonio “Tony” Noguera, el principal sospitós, l’agressió  perpetrada dimarts a la nit als voltants de la presó de Lledoners que va acabar amb una víctima a l’Hospital de la capital del Bages. “Vaig fallar l’intent però gràcies a una plantiflada li vaig fer caure el mòbil”, afegeix el detingut pels mossos i conegut ultraespanyolista a la comarca.

A la declaració judicial a la que ha tingut accés el diari El Món, el denunciat -gravat per la mateixa víctima amb el seu mòbil- assegura que el “van colpejar les natges” i que la gent que es va acostar a l’escenari dels fets l’increpava titllant-lo de “feixista de merda“. De fet, l’acusat es va negar a declarar davant de l’altre agent dels mossos d’Esquadra que el van detenir.

 

Ara bé, a la mateixa declaració, Noguera, que ho explica amb evidents contradiccions no només per dir que feia l’intent de la coça sinó perquè a preguntes del Ministeri Fiscal assegura que “el va empèyer perquè el gravava i no pas per motius ideològics“. També admet a la declaració que utilitzaven dissolvent, el producte que van  trobar a la víctima quan va ser atès pels serveis d’emergències mèdiques. Per altra banda, el denunciat assegura que els mossos van tèmer per la seva integritat física i van demanar que s’apartessin del lloc dels fets. La jutgessa va declarar una ordre d’allunyament de la víctima i aquest divendres la víctima va tornar a ser atesa a l’hospital.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa