El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Junqueras, Aragonès i Riera, de llarg, els més ben valorats
  • CA

 

 

Terna de líders polítics independentistes són els que superen còmodament el 5 sobre 10 la nota de valoració dels ciutadans segons el Baròmetre d’Opinió que ha difós aquest matí el CEO. Concretament, n’és líder destacat el vicepresident Oriol Junqueras amb un 6,16 sobre 10;  seguit pel vicepresident, Pere Aragonès amb un 5,49 i pel diputat de la CUP, Carles Riera, amb un 5,44 formen el podi de les cares polítiques dels que superen el 5 de manera còmoda i sobrada.

 

JxCAT, en canvi, no té tan bon nom. Si bé el president Carles Puigdemont aprova, ho fa per la mínima amb un 5,01;  el president Quim Torra, amb un 4,89. Pel que fa als Comuns, Xavier Domènech, pot estar content perquè està valorat amb un 5,14 i Elisenda Alamany, un 4,82. El líder del PSC, Miquel Iceta, obtindria un 4,17; Inés Arrimadas està valorada amb un 2,57 i Xavier García Albiol, amb un 1,52. 

 

L’enquesta s’ha realitzat amb visita personal, amb un univers de 1500 persobes i amb un marge d’error de -2,53% entre el 23 de juny i el 14 de

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa