Els EUA expressen el seu suport per una "Espanya forta i unida" amb motiu del 12-O

El secretari d'Estat Rex W. Tillerson emet un comunicat destacant la "relació duradora" entre Washington i Madrid
Trump i Rajoy, en roda de premsa a la Casa Blanca
Trump i Rajoy, en roda de premsa a la Casa Blanca | ACN

 

Els Estats Units han felicitat aquest 12 d'Octubre l'Estat espanyol i han defensat una "Espanya forta i unida". En un comunicat, el secretari d'Estat Rex W. Tillerson ha indicat que els EUA i Espanya són "grans amics i aliats propers". "La profunda relació entre els nostres pobles és una base forta per a una cooperació duradora", ha dit Tillerson. "Mentre celebreu, avui, sapigueu que els Estats Units valorem la nostra relació duradora i donem suport a una Espanya forta i unida", ha assegurat el Secretari d'Estat de Donald Trump. Washington també ha destacat els "esforços" conjunts amb Madrid en la lluita contra el terrorisme, la seguretat global, la prosperitat econòmica i la garantia que "tothom pugui viure en llibertat i pau".

Comentaris
Karlus
Donç a la merda aquest tio
fideli
les bases de sobirania americana!
Justino
Esas declaraciones forman parte del protocolo establecido. La realidad –por suerte para nosotros– parece que podría encaminarse hacia otros dereoteros. Observadores y consejeros cercanos a la Casa Blanca piensan otra cosa muy distinta al texto del comunicado oficial de la Secretaría de Estado de hoy. Ver el siguiente enlace (en inglés): thehill.com/opinion/international/353835-trump-can-spread-democracy-by-backing-catalan-independence
Karlus
Esteu perduts , no en teniu ni idea
Tillerson
està apunt de saltar del govern. Avui els anglesos diuen el mateix, els americans no podien tardar. Dels grans no en treurem mai res, hem de fer el pas i esperem que els petits ens reconeguin.
JRRiudoms
Pura diplomàcia. O algú s'esperava quelcom de diferent? Recordem, però, que va dir en Trump sobre les ganes de votar dels catalans. Però clar, hem de fer seguidisme de la progresía barata internacional i estigmatitzar a Trump... Atentament
Vicenç Ramoneda
Perquè vareu fer una DUI vosaltres?
Com era d'esperar
Sols et reconeixen si declares la independència. El que va fer el Puigdemont va ser un desarmament unilateral. El varen enganyar els de la UE o va ser el seu partit el que el va forçar a rendir-se? En tot cas o rectifica o acabarà a la presó igual i amb tothom considerant-lo un traïdor.
Vicenç Ramoneda
Espanya ja està forta i unida. Catalunya també està forta i unida en la lluita per recuperar la llibertat arrabassada per la força de les armes. Ni oblit ni perdó. Nor forgetfulness nor forgiveness.
Marc
Quants milions d'euros es va gastar el rajoy a cal trump en armes fa quatre dies?
PPKK
No saben els gUSAnus que això amb aquesta gentussa feixista, PPSOE-ciutadANUS, no és possible ?

envia el comentari