El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Els presos polítics conviden per carta a Albiol i Arrimadas a visitar la presó
  • CA

 

 

Repte dels presos polítics als líders unionistes Inés Arrimadas i Xavier García Albiol davant les seves afirmacions i insinuacions sobre els suposats privilegis de com viuen al centre penitenciari de Lledoners, a Sant Joan de Vilatorrada (Bages). Jordi Cuixart, Joaquim Forn, Jordi Sànchez, Jordi Turull, Josep Rull, Oriol Junqueras i Raül Romeva signen una carta que han remès als líders de Ciutadans i PPC, i que han de rebre al llarg del dia d’avui,  per tal que visitin la presó i enraonin amb els altres presos sobre els suposats privilegis que ostenten. De fet, la invitació és per evitar que continuïn parlant des del desconeixement. 

 

La missiva, a la que ha tingut accés El Món, comença curteta i al peu: “Ens dirigim a vostès després d’observar que estan interessats per la situació quotidiana que vivim al centre penitenciari on estem privats de llibertat sense ni tan sols haver-nos jutjat”. 

 

Per les afirmacion que els hem sentit a dir a través dels mitjans de comunicació, és evident que vostès només poden parlar des del desconeixement”, deixen clar els presos polítics. “Per aquest motiu, i en la mesura que vostès són càrrecs institucionals facultats per visitar un centre penitenciari si ho desitgen -tal i com els hi ha recordat la consellera de Justícia-, ens agradaria que ens visitessin a Lledoners on podran comprovar de primera mà si som uns presos amb privilegis, bé sigui parlant amb nosaltres mateixos, bé sigui parlant amb d’altres interns del Centre amb els quals convivim diàriament”, reblen els presos. 

 

“De passada podran avaluar el bon nom dels serveis penitenciaris gràcies a la tasca professional dels seus servidors públics”, afegeixen. “Estem segurs que en proporció a l’interès que han posat en les seves declaracions, consideraran la proposta ben aviat i trobaran la manera que ens podem saludar personalment a Lledoners”, s’acomiaden. 

 

La carta dels presos convidant Arrimadas i Albiol
La carta dels presos convidant Arrimadas i Albiol | QS

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa