Els comuns veuen un "joc de trons" en l'independentisme i a ERC sotmesa a Puigdemont

Creuen que Puigdemont "acabarà decidint" l'estratègia independentista en el Congrés

 

 

 

El número 5 d'En Comú Podem (ECP) a les eleccions generals, Joan Mena, ha assegurat aquest dilluns que veu un "autèntic Joc de Trons per a veure qui venç en l'independentisme", i s'ha mostrat convençut que Carles Puigdemont decidirà l'estratègia dels partits independentistes en el Congrés.

 

 

En un míting a Rubí, ha criticat que ERC "sempre queda sotmesa a la voluntat de Puigdemont i al partit de la dreta catalana, el PDeCAT". Ha assegurat que ERC no s'atreveix a parar els peus a Puigdemont i ha reclamat als republicans que "no escoltin les veus de Waterloo, que s'alliberin del PDeCAT".

 

 

Ha retret aquest 'joc de trons' en l'independentisme quan "el que està en joc de debò no són els trons, sinó les vides de les persones, les pensions públiques, l'educació pública i la sanitat pública". Ha preguntat a ERC "si tornarà a rebentar la via del diàleg" amb l'Estat com va fer amb els Pressupostos Generals de l'Estat (PGE), i ha criticat que tant els republicans com PDeCAT bloquegessin les esperances de canvi.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?