Cs suspèn de militància a tres regidors de Reus després de denunciar un alt càrrec del partit

El portaveu va fer públic que havia estat apartat com a candidat per a les municipals després de portar a Fiscalia una suposada irregularitat

 

 

 

Ciutadans ha suspès cautelarment de militància als tres regidors de l'Ajuntament de Reus i els ha obert un expedient disciplinari després d'haver presentat davant la Fiscalia una denúncia per una suposada irregularitat d'un alt càrrec del partit i per haver fet una roda de premsa per explicar la situació. Segons un comunicat del grup municipal, la comissió de règim disciplinari de la formació d'Albert Rivera ha obert als regidors Juan Carlos Sánchez, Guillem Figueras i Pepa Labrador un expedient que podria comportar la seva expulsió definitiva del partit. Els regidors presentaran al·legacions en considerar que els expedients es fonamenten en "errors i falsedats" que "podrien haver-se evitat amb una instrucció més rigorosa".

 

 

Sánchez, actual portaveu de la formació taronja al consistori, era el candidat de Cs a Reus per a les pròximes eleccions municipals i havia estat ratificat com a cap de llista el 28 de febrer passat, però va ser apartat pel mateix partit. El portaveu va atribuir-ho al fet que va denunciar una suposada conducta irregular d'un alt càrrec del partit de l'àmbit català. La va formular el 3 de març i tres dies després, la direcció de Cs li feia arribar per correu electrònic la decisió de retirar-lo de la llista.

 

 

L'agrupació local va denunciar dimarts que el comitè executiu del partit ha "imposat" el nomenament d'una junta gestora per liderar el partit a la ciutat. Consideren que la gestora "només ve motivada" per la compareixença del portaveu del grup municipal a l'Ajuntament per denunciar que l'havien apartat de les llistes de les municipals arran d'una denúncia per una suposada irregularitat d'un alt càrrec del partit.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?