Bèlgica investigarà si el CNI va espiar Puigdemont al seu país sense permís

El Comitè I del parlament, encarregat del control dels serveis secrets, obre una investigació a petició d'un diputat flamenc
El president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont
El president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont | ACN

El comitè del parlament federal belga encarregat de supervisar les activitats dels serveis secrets obrirà una investigació sobre el suposat espionatge del CNI al president de la Generalitat a l'exili, Carles Puigdemont, mentre era a Bèlgica, segons informa la premsa belga i ha pogut confirmar l'ACN. Així ho va acordar el comitè en una reunió a porta tancada dimarts al vespre, a petició del diputat de l'N-VA Peter Buysrogge.

 

De fet, la fiscalia de la regió belga de Brabant Való ja està investigant si es va col·locar un geolocalitzador al cotxe de Puigdemont, i els diputats consideren que cal també reclamar explicacions polítiques. "Tot això va passar amb el coneixement de la seguretat de l'estat de Bèlgica?", es pregunta Buysrogge, que creu que tan si Espanya va informar les autoritats belgues com si no ho va fer, calen "explicacions". El president del comitè I, Guy Rapaille, va recordar durant la reunió que si un país aliat fa una intervenció a Bèlgica "les forces de seguretat de l'estat han de ser informades".

Comentaris
Carles Viñals Casado
investigació... per a fer què ? Tremola potser el govern espanyol ? Pur teatre per quedar bé i justificar el sou, o "quan fou mort el combregaren". Fàstic de politica aquí... i a fora.
Angelblau
Ja era hora !!!
LUIS
Los españolazos siguen convencidos que se puede perseguir, acosar y por supuesto destruir a todo el que les cae mal sin conocerle en cualquier punto del mundo, como si estuvieran en una tasca de la calle alcalá después de los toros. Se piensan que se puede difamar alegremente y meterse en otros paises a practicar fascismo del 78 completamente borrachos para "trabajar" a su manera. Pues no, no se puede, pero nunca van a comprender por qué. Explicarselo es inutil, son españoles.
Català a Mallorca
Ara sí va, canya contra Ñ!!!! A per ells!!!!
federalista
xarnego luis que pareixes el cid el teu autoodi cap els teus es per una mena de gang ban,de la mama, amb els zeñorito a la seua andalusia natal, luis ja fa temps la mama era borratxa, i el zeñorito lñorito luis en fi et va fer a tu un fill bastard d'espanya , pero no passa res tots els bastards tenen autodi luis, pero la mama no va voler luis va ser el senyorito luis no t'autoodies luis, fill bastard de un señorito espanyol

envia el comentari