Sergio Ramos i Pilar Rubio paguen un milió d'euros perquè Aerosmith canti a la seva boda

L'anunci de compromís de Sergio Ramos i Pilar Rubio va deixar tothom expectant. S'espera que la boda sigui digne de conte, una autèntica festa en la qual no faltarà de res. L'estil extravagant de la col·laboradora d'El Hormiguero fa pensar que optarà per un vestit de núvia summament cridaner. I què dir del gust estilístic del madridista... Serà tot un espectacle, d'això no hi ha cap mena de dubte.

 

La parella es donarà el "sí, vull" el 15 de juny, a un escenari majestuós: la catedral de Sevilla. D'aquí passaran a una finca amb totes les comoditats possibles per a fer un banquet increïble ple de tot mena de luxes. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

He dicho que sí. | I said yes. Te quiero... para siempre, @sergioramos. I love you... forever. 

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

 

Ara bé, sembla que es reserven un as sota la màniga encara. I és que 'Informalia' assegura que la parella s'hauria gastat una autèntica milionada en contractar un grup de música. Qui vol la típica banda clàssica quan pots comptar amb una actuació en directe d'Aerosmith

 

 

La parella és coneguda pel seu gust rock, especialment Rubio -que acostuma a lluir samarretes dels grups famosos-, amb la qual cosa no és d'estranyar que hagi optat per donar protagonisme a aquest tipus de música. Doncs bé, sembla que no tenen prou amb reproduir les cançons més mítiques, sinó que han optat per demanar un concert privat a Aerosmith.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NUEVO POST EN EL BLOG  En el look de hoy, os hablo de una de mis tendencias favoritas y que no pasan de moda. La tendencia rockera, que sigue temporada tras temporada y es una de mis tendencias incondicionales. La prenda más "cool" de este look es la cazadora de cuero con mensaje. Me encanta poder expresar ideas, pensamientos o sentimientos a través de la ropa. Espero que os guste este look y os sirva de inspiración para crear vuestro look rockero! Y vosotros, ¿sois fans de esta tendencia rockera?  ¡Podéis saber más del look y dónde conseguirlo en mi nuevo post! WWW.PILARRUBIO.COM  @adrianmadrid__  @raquelcostastylist #streetstyle #ootd #keeprocking #newpost #leatherlook • NEW POST ON THE BLOG  In today's look, I'm talking about one of my favorite trends that just doesn't go out of style; the rock trend continues season after season and it is one of my unconditional tendencies. The "coolest" piece in this look is the leather jacket with a message. I love being able to express ideas, thoughts or feelings through clothes. I hope you like this look and that it will inspire you to create your own rocker look! How about you? Are you a fans of this rock trend? You can know more about the look and where you can find it in the post! WWW.PILARRUBIO.COM  @adrianmadrid__  @raquelcostastylist #streetstyle #ootd #keeprocking #newpost #leatherlook

Una publicación compartida de Pilar Rubio (@pilarrubio_oficial) el

 

Si el grup cobra 750.000 € a actuacions multitudinàries, a actuacions de bodes arriba a costar un milió d'euros; un bon catxé... Encara que Ramos tindria altres opcions, ja que preferia Lady Gaga o AC/DC. En què s'haurien influenciat? En l'espectacular -i encara més cara- boda de l'hereva del propietari de Zara, Amancio Ortega. En el seu cas, els gallecs haurien pagat Coldplay perquè interpretés quatre cancions; un luxe que també voldrien Ramos i Rubio.

 

 

De ben segur que la boda és espectacular. Ara cal esperar a veure si aconsegueixen convèncer el grup perquè hi actuï. 

 

 

 

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?