El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Les cantants de moda, sensuals i molt atrevides a la catifa vermella d’uns importants premis de música
  • CA

Els premis Cadena Dial han reunit les cantants de moda d’aquests últims anys, amb les noies d’OT com a principals protagonistes. Tenerife s’ha vestit de gala per reunir Pablo Alborán, David Bisbal o Laura Pausini; tres dels grans que han encapçalat un ampli cartell d’artistes coneguts.

 

La 23a edició d’aquesta catifa vermella s’ha celebrat en un lloc privilegiat, amb una caloreta que fa de les Canàries un destí ideal per aquests mesos de fred. Aquest canvi de temperatura s’ha notat en els vestits de les convidades, i és que han ensenyat carn i han anat poc abrigades. De fet, els dissenys han estat d’allò més sensuals i atrevits. Els mini vestits, els brillants i les transparències han triomfat en un recull de models que han mostrat la vena més divertida de les cantants més populars.

 

Comencem per les concursants d’OT. Ana Guerra ha trepitjat fort, com és habitual, en decantar-se per un vestit de lluentons cut out en daurat. Ha ensenyat melic i ha fet gala de cames, amb un disseny de patró desigual que deixava un braç al descobert.

 

Ana Guerra d'OT, als premis Cadena Dial
Ana Guerra d’OT | Instagram @cadena_dial

 

La més atrevida ha estat, per això, Nerea Rodríguez. La jove cantant va concedir unes sinceres declaracions fa un parell de dies parlant sobre l’impacte que va tenir l’assetjament escolar que va patir. Ara, però, ha deixat ben lluny les inseguretats i ha deixat tothom sense paraules en treure’s la màscara de nena bona i lluir una esplèndida figura gràcies a un conjunt summament sexy. De color marró, les transparències marquen aquest atrevit disseny compost per un jersei amb un escot molt pronunciat i una minifaldilla que deixava entreveure la roba interior.

 

Nerea d'OT, als premis Cadena Dial
Nerea d’OT | Instagram @cadena_dial

 

Míriam ha estat una altra de les triunfitas que ha volgut destacar amb un vestit molt sensual. En el seu cas, ha optat per un disseny curt de lluentons en blau fosc amb un gran escot en V.

 

Míriam d'OT, als premis Cadena Dial
Míriam d’OT | Instagram @cadena_dial

 

Però si parlem de les concursants d’OT, hem de parlar d’Aitana. La seva carrera musical l’està convertint en una triomfadora en majúscules, el que ha volgut evidenciar mitjançant el vestit més elegant de la nit. La catalana ha fugit de les transparències i ha lluït un model llarg fins als peus en vermell i un escot paraula d’honor amb cotilla.

 

 

Deixem de banda les participants del concurs musical de TVE, per això. I és que moltes més grans artistes van acudir a la cita. Pastora Soler, per exemple, que va optar per un original vestit curt en fúcsia amb un detall de cua lateral. Rozalén, per la seva banda, va ser una mica més conservadora amb un disseny negre amb mànigues amb brodats daurats. Però hem de destacar també l’elecció de Vanesa Martín, que no va encertar amb un vestit camiser de ratlles en tons verds, lila i negre de seda llarg fins als peus. 

 

Pastora Soler, als premis Cadena Dial
Pastora Soler | Instagram @cadena_dial

 

Rozalén, als premis Cadena Dial
Rozalén | Instagram @cadena_dial

 

Vanesa Martín, als premis Cadena Dial
Vanesa Martín | Instagram @cadena_dial

 

Guapes, sensuals i amb una veu potent. Les cantants de moda, amb dissenys cridaners a sobre de la catifa vermella. 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa