El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia visita les monges d’un monestir amb el conjunt primaveral perfecte
  • CA

La reina Letícia ha deixat tothom bocabadat amb una imatge mai vista, quan ha visitat el monestir de San Blas per conèixer les monges dominiques. No estava previst a l’agenda, amb la qual cosa ha pillat per sorpresa unes religioses que s’han desfet en elogis cap a la monarca. Elles mateixes han publicat unes fotografies a Instagram, acompanyades d’unes tendres paraules d’agraïment: “El que ens vam trobar va ser… una persona! Va passar a saludar-nos una a una, et mirava als ulls, ens preguntava com estàvem, ens va donar les gràcies per escriure des de l’amor i per ajudar a tantes persones. Ens vam trobar una persona amb cor, senzilla i propera“.

 

 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HASTA EL CORAZÓN Fueron unos minutos con Doña Letizia, pero muy intensos. “Lo que nos encontramos fue… ¡una persona! Pasó a saludarnos a cada una, te miraba a los ojos, nos preguntaba cómo estábamos, nos dio las gracias por escribir desde el amor y ayudar a tantas personas… Nos encontramos con una persona con corazón, sencilla y cercana.” (Extracto del reto de hoy, día 12 de abril de 2019) Te compartimos el reto completo en que contamos lo que vivimos con esta visita real, y a continuación unas fotos del encuentro. https://www.dominicaslerma.es/index.php/monasterio/encuentros/2037-visita-de-la-reina-letizia.html. #noviciado_dominicas_lerma #vivedecristo

Una publicación compartida de Noviciado Dominicas Lerma (@noviciado_dominicas_lerma) el

 

 

La visita la va fer aprofitant que es trobava a Burgos, a on va fer una escapa oficial per inaugurar l’exposició “Angeli” de la Fundació “Las Edades del Hombre”. Com va anar vestida en aquesta ocasió? Amb el que molts han considerat com el conjunt estilístic perfecte per a la primavera. 

 

La Reina ha rescatat de l’armari uns pantalons moníssims de tir alt cenyits a la cintura amb un cinturó lligat en un nus, de color camel i de Massimo Dutti. Els ha combinat amb una brusa blanca de coll rodó amb algun plec a la zona del pit, sota un abric també en beix de grans solapes. Les sabates? En un to marró més fosquet. 

 

La reina Letícia, durant la inauguració de l'exposició
La reina Letícia, durant la inauguració de l’exposició | Casa Reial

 

La reina Letícia, durant la inauguració de l'exposició
 | Casa Reial

 

La reina Letícia, durant la inauguració de l'exposició
 | Casa Reial

 

El viatge ha acabat amb un autèntic bany de masses, que ha evidenciat que la monarca és molt estimada en aquella zona. Aquest suposa l’últim acte oficial abans de la campanya electoral que tot just acaba de començar. Tornarem a veure-la abans del seu viatge a Moçambic?

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa