El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
La reina Letícia arrisca amb un exagerat escot i deixa tothom boig
  • CA

Cada elecció estilística que fa la reina Letícia acapara titulars. Les revistes de moda van boges per analitzar els looks de la monarca, que sorprèn dia sí dia també. Recentment havia fet gala de sofisticació amb uns models molt sobris, adequats als actes de commemoració que estan fent amb motiu del 40è aniversari de la Constitució. Ara bé, aquest dimecres s’ha marcat l’objectiu de deixar tothom amb la boca oberta i ho ha aconseguit.

 

Com? Amb un vestit molt arriscat que ha mostrat la seva cara més sensual. La Reina ha sorprès tothom en acudir al concert homenatge de l’Auditori Nacional de Madrid amb un model summament escotat. El vestit midi ha acaparat totes les mirades, i és que l’escot de blonda en forma de V era molt exagerat. Una imatge inusual en Letícia que ha evidenciat que li agrada arriscar i veure’s sexy.

 

 

Concert commemoratiu 40è aniversari Constitució
 | Casa Reial

 

Es tracta d’un disseny blau marí sense mànigues i amb la faldilla prisada que tenia en el cinturó en forma de llaç la part més elegant. Com a complements cal destacar que duia unes sabates d’ant blaves perfectes, així com la bossa de mà de Felipe Varela que ha escollit. I pel que fa a les joies? En aquesta ocasió ha optat per unes arracades de diamants molt espectaculars.

 

Concert commemoratiu 40è aniversari Constitució
 | Casa Reial

 

La reina Letícia ha estat la protagonista indiscutible de la premsa d’aquest dijous, i tot, gràcies a un risc amb el qual ha triomfat. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa