La reina Letícia, amb l'estampat de serp de moda… i la roba interior adequada

La reina Letícia va equivocar-se fa unes setmanes quan va lluir un jersei finet negre de coll alt que li transparentava la roba interior blanca. Se la va criticar fins a l'avorriment, i és que no és habitual veure-la cometent errors de vestuari...

 

 

Doncs bé, avui ha recuperat aquell jersei... amb la qual cosa totes les mirades estaven centrades en ella. Hauria après del seu error? Sembla que sí, ja que s'ha canviat la roba interior i ha passat a una de fosca perquè no es transparentés. Letícia ha presidit el llançament del projecte (In)fórmate, un programa que busca fomentar el pensament crític en adolescents. El campus Google de Madrid l'ha vist aparèixer amb el polèmic jersei i una faldilla molt atrevida. 

 

 

La reina Letícia a la presentació del projecte (In)fórmate
La reina Letícia a la presentació del projecte (In)fórmate | Casa Reial

 

Per fi s'ha deixat captivar per l'estampat de moda: la serp en blanc i negre. Zara signa aquest model amb tancament frontal amb botons que ja havia dut fa uns mesos, la que es pot comprar per 39,95 €. En aquesta ocasió l'ha combinat d'unes botes altes d'ant negre i una cartera de mà del mateix color amb lluentons platejats. Pel que fa als complements, ha escollit les arracades de Gold&Roses d'or blanc i diamants que tan entusiasmada la tenen.

 

La reina Letícia a la presentació del projecte (In)fórmate
 | Europa Press
 
 

 

Aquesta nit tornarem a veure la monarca, quan presideixi amb Felip el funeral de José Pedro Pérez-Llorca Rodrigo. Quin dels molts vestits negres que té al seu armari escollirà?

 

 

 

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?