El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Froilán, caçat a Colón amb la bandera espanyola al coll i cridant “Puigdemont a presó”
  • CA

La manifestació de Colón va omplir Madrid de banderes d’Espanya i persones demanant eleccions anticipades i que els ‘colpistes catalans’ es podreixin a presó. PP, Ciutadans i VOX van congregar uns seguidors de dretes entre els quals hi havia una presència destacada: Froilán.

 

El fill de la infanta Elena i Jaime de Marichalar no va voler perdre’s aquesta onada d’espanyolisme i va acudir a la cita mig camuflat, però amb una gran bandera.

 

 

El nebot del rei Felip és habitual en concentracions patriòtiques d’aquest tipus, el que fa per evidenciar -encara més- el seu amor cap a Espanya. Doncs bé, ‘El Mundo‘ el va enxampar en aquesta concentració amb els seus amics pijos de la prestigiosa escola internacional en la qual estudia business.

 

S’ha filtrat una fotografia en la qual se’l reconeix perfectament, encara que el noi intentava passar desapercebut. Sembla, de fet, que hauria demanat permís a La Zarzuela per assistir a la manifestació perquè “no és un acte qualsevol“. 

 

 

Des de petit ha manifestat el seu amor cap a la cultura espanyola, els toros i el flamenc. És el líder de la manada dels cadells de la jet-set madrilenya, un grup de joves patris que ja apunten maneres… El mitjà assegura, a més a més, que els haurien vist corejant des d’un “Puigdemont a presó” fins a l’aclamatSánchez vete ya. L’objectiu del grupet d’amics? “Demostrar el seu suport cap a la unitat d’Espanya”.

 

De ben segur que el seu avi està d’allò més orgullós. El seu net gran no pot estar més orgullós del seu país… El veurem liderant un grup patri? 

 

 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa