El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Dani Martín, sobre l’1-O: “Algú de l’Estat hauria de pensar per què dos milions de persones van fer això”
  • CA

 

Dani Martín, el cantant del grup ‘El Canto del Loco’, ha parlat sobre política i sobre la situació de Catalunya. En una entrevista a la revista ‘Jot Down’, diu: “No tinc por a parlar de política. Forma part de la vida, encara que per a mi ara és un negoci. Els polítics s’han oblidat, des de fa molt temps, del que és la ciutadania. Estic trist, estic sorprès, són mogudes que ja no tenen res a veure amb el poble”. I és en aquest moment que el cantant fa referència a Catalunya: “I això de Catalunya de l’1 d’octubre, hi havia un gran percentatge de gent que no volia la independència. Van sortir al carrer dos milions i escaig de persones per un cansament absolut. Sempre penso en el fill del policia, el del polític, el de l’independentista… Algú de l’Estat hauria de pensar per què hi ha dos milions de persones fent això, quin és el motiu real i què s’està fent malament perquè això estigui passant”.

 

Seguidament, Dani Martín es fa un seguit de preguntes: “Per què el món està com està ara mateix? Per què un paio des d’una finestra es posa a matar gent a Las Vegas? Què passa en aquest planeta? Per què hi ha tanta desigualtat, per què som tan mals veïns? Per què hi ha una oposició en estat de pasotisme absolut? Per què hi ha un partit al govern que està ple de corrupció? Què collons està passant aquí?” A més, el cantant afirma: “Estem emprenyats, però arriba l’hora de votar i torna a sortir el senyor Mariano Rajoy. Jo no em sento representat per cap força política. I l’alternativa que hi havia, que ha estat Podemos, s’ha basat en l’error dels altres partits. Tampoc he vist una proposta molt real, ha estat tota l’estona un ‘perquè tu…’.

 

Per a ell, “el resultat és que no veig a ningú preocupat pel poble, per la gestió, pels joves, per la cultura, en l’economia. Veig retallades i més retallades. I crec que la gent està cansada, hi ha un sector molt apallissat que està fins a la polla”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa