El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Bertín Osborne, amb el trio de dretes: Rivera, Casado i Abascal li confessen intimitats
  • CA

El plat fort de divendres a la nit el tenia Telecinco. Bertín Osborne va liderar les audiències d’una manera brutal, aconseguint un boníssim 15,1% de share que tenia com a causa l immensa expectació que generava el seu programa especial. I és que tenir com a convidats Albert RiveraPablo Casado i Santiago Abascal és tot un caramelet.

 

El trio de dretes va apropar-se fins a la casa del presentador per torns, però la cadena va decidir barrejar les tres entrevistes i oferir un programa polític perfecte tot just abans de l’inici de la campanya electoral. Que no hi hagués representació de l’esquerra no va ser cosa de Telecinco, tal com van voler justificar des d’un principi: “Pedro Sánchez ja va estar aquí i sap com sóc, i a Pablo no m’assemblo en res i estem als antípodes, però m’hauria agradat que vinguessin”. Cap dels dos hauria acceptat la (enverinada?) invitació del cantant, que tot i així va mostrar-se encantat de la vida.

 

Les tres entrevistes van ser còmodes, relaxades i en bona sintonia. Bertín es va entendre amb tots tres, van gaudir d’un bon dinar i van xerrar de la vida com si d’amics es tractessin. Va mostrar tres líders polítics que sota aquesta aura d’odi que els envolta, són persones. Molts l’han acusat d’intentar blanquejar-los per aquesta raó, de fet…

 

Bertín Osborne
Bertín Osborne | Telecinco

 

El que no es pot negar és que Bertín els va interrogar sobre la seva vida privada. Van parlar de política, sí, però el que interessa als teleespectadors de Telecinco són les intimitats dels convidats. La pregunta a Albert Rivera sobre la seva relació amb Malú, per exemple, era obligada: “Com és això de Malú?”, preguntava directament el presentador. Un dard que va obtenir una resposta irònica: “Primera notícia que tinc, no m’he assabentat de res. Com no es parla d’una altra cosa a aquesta cadena…”, contestava. Semblava clar que Rivera seguiria fent mutisme, no vol parlar del tema ni donar detalls: “M’agrada viure en un país lliure, que cadascú visqui amb qui vulgui i es casi amb qui vulgui”. Ni ho confirma ni ho nega, però sembla clar que té alguna cosa amb ella. 

 

A part d’això, va comentar com de bona i sana és la relació amb la seva filla de 6 anys; amb qui parla cada dia per telèfon per gaudir d’ella encara que no tingui la custòdia. I d’aquí, a criticar que els seus pares hagin patit les conseqüències de tenir un fill amb un lloc de feina tan mediàtic: “Hi ha gent que amenaça la meva mare, que li pinten llaços grocs a la botiga”. 

 

Albert Rivera a 'Mi casa es la tuya'
Albert Rivera a ‘Mi casa es la tuya’ | Telecinco

 

Abascal és el més desconegut dels tres. Poca cosa se sap sobre la seva vida privada, una cosa amb la qual Bertín va voler acabar. El líder de VOX va parlar dels seus quatre fills, als qui intenta inculcar el valor de la família: “Saben que s’han de cuidar entre ells”. Vol que se sentin orgullosos d’ell, encara que és conscient que llegeixen coses horribles sobre ell: “Em sento fortament atacat pels mitjans de comunicació”. L’única cosa que demana als seus fills? “Que votin el que vulguin, però que no vagin en contra d’Espanya. La lleialtat a la pàtria és important i ha d’estar fora de tota discussió”.

 

Durant l’entrevista va intentar netejar la seva imatge, tot assegurant que no està en contra dels homosexuals (“a classe em vaig barallar per defensar un noi gai”), tot assegurant que sap que n’hi ha molts que pensen igual que VOX. Però també va negar ser masclista: “Sóc nét, fill. Tinc germanes, dues filles… no sóc masclista”.

 

 

I Pablo Casado? El cap de llista del PP va treure pit d’home casat i pare de dos fills, una situació familiar de la qual se sent ben orgullós. Va parlar sobre la seva infància com a fill d’un metge i d’una professora, tot sent nét d’un represaliat en el franquisme. El moment més emotiu, per això, va arribar quan va parlar sobre el naixement prematur del seu fill petit, que va venir al món amb només 25 setmanes.

 

“Va néixer malaltó, com una rateta, translúcid. El van haver d’operar del cor, ha estat en tractament… Tenim el mateix hematòleg que els fills de Pablo Iglesias i Irene Montero, per cert. Estic molt a prop seu, he descobert en ells uns molt bons pares”. Afortunadament, el petit es troba perfectament i no li ha quedat cap seqüela. 

 

Pablo Casado a Telecinco
Pablo Casado a Telecinco | Telecinco

 

Bertín Osborne i els tres líders de dretes. Un programa envoltat de moltíssima expectació que va coronar el presentador i la cadena. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa