El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Així va ser la “nit d’amor” de Pilar Eyre amb Julio Iglesias
  • CA

La periodista Pilar Eyre ha explicat com va ser la nit que va passar amb el cantant Julio Iglesias. Ho ha fet en un post del seu blog a la revista ‘Lecturas’, on ha escrit: “Sí, vam tenir una nit d’amor! Era estiu, mitjans dels 80, Eivissa. Havia d’anar al cau del monstre per entrevistar-lo. Julio em va rebre al seu hotel, al bosc, anava amb vestit de bany Meyba, una samarreta descolorida que posava ‘Julio Iglesias Tour’, descalç, tenia els peus llargs i una cama una mica més prima que l’altra. Em va preguntar amb sorna: “Per a Interviú? No voldràs que em despulli!”. I continua: “Al seu al voltant, homes silenciosos i noies escandinaves amb biquinis minúsculs. ‘Vols cafè?’. Parlem, fumava, pensava molt les respostes: “Em mou l’ànsia d’èxit”, “detesto el futur, perquè en el futur hi ha la mort”, “no m’agrada bussejar perquè els peixos no saben aplaudir”, “Isabel? La mare dels meus fills! Res més, ho juro!”, i es posava la mà al pit, reia arrugant el nas, i picant els ullets”.

 

La periodista continua el seu relat: “Estimo al meu pare que als meus fills perquè el meu pare va marxar primer”, “totes les dones són LA dona”, “necessito estar amb una dona abans de sortir a l’escenari”, “fer l’amor sense amor és com fer gimnàstica”, “hi ha dues coses que no he fet mai: no he participat en una orgia, ni he tingut relacions homosexuals”. I també, la confessió final: “Si no dormo abraçat a un cos de dona tinc malsons””. Eyre explica que “de tant en tant, s’inclinava cap a mi com un nen desvalgut: “M’entens, veritat?”. El masclista que s’havia ficat al llit amb 3.000 dones, en realitat era feble, vulnerable, es fregava el maluc com si li fes mal… A les deu vam anar a sopar a Eivissa, jo amb la meva senzilla roba de periodista, ell es va posar pantalons llargs i un jersei sobre les espatlles, amb les mànigues nuades al coll. A l’entrada del restaurant, li va comprar una flor a una gitana i me la va posar ell mateix darrere de l’orella mentre cantussejava: ‘Per l’amor d’una dona…'”.

  

 

I acaba Eyre: “Ens asseiem en un racó, però, amb prou feines, menjàvem. Ens miràvem als ulls, ell fumava entre plat i plat, tenia un rar somriure, des de la barra ens espiaven amb enveja. No m’ho podia creure. Estava amb Julio Iglesias! I li agradava! I a la illa on habitaven les dones més belles…”. 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa