ERC reitera que es tracta d'un "judici polític contra l'independentisme"

La portaveu dels republicans afirma que els líders aniran "a defensar-se però també acusar aquest estat que ha vulnerat sistemàticament els seus drets"

 

 

 

La portaveu d'ERC, Marta Vilalta, ha considerat que el judici del procés que començarà aquest dimarts "és contra la democràcia perquè persegueix aquells que van posar urnes". En roda de premsa aquest dilluns, Vilalta ha considerat que es tracta d'un judici polític contra l'independentisme i ha assegurat que "s'ha creat un relat fals per poder perseguir el moviment independentista".

 

 

Davant d'això, ha explicat que els líders independentistes l'afrontaran anant de cara i amb la voluntat d'explicar-se, cosa que no han pogut fer fins ara. "Tenen la voluntat de poder-ser defensar, però també de poder acusar aquest estat que ha vulnerat sistemàticament els seus drets", ha detallat. "Sabem del cert que acabarà sent l'Estat qui s'assegui al banc dels acusats quan arribi als tribunals europeus, quan arribi a Estrasburg", ha reblat tot assegurant que els acabarà donant la raó.

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?