El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Carrizosa, sobre Torrent i Espejo-Saavedra al Suprem: “Es va confrontar mite amb realitat”
  • CA

 

El portaveu de Cs al Parlament, Carlos Carrizosa, s’ha felicitat aquest dimarts del paper que va fer el seu company taronja José María Espejo-Saavedra al Tribunal Suprem en el judici contra l’1-O perquè al costat de Roger Torrent va servir per “confrontar mite i desitjos amb realitat”.

 

Carrizosa ha valorat positivament la intervenció d’Espejo-Saavedra perquè “va ser veraç” i “va dir explicar molt bé el que vam veure els qui aquells dies estàvem al Parlament”, en referència al ple del 6 i 7 de setembre del 2017.

 

En canvi, Carrizosa ha afirmat que no pot dir el mateix del president del Parlament, Roger Torrent, perquè, al seu entendre, “va fer una valoració absolutament política i no jurídica” dels fets optant per “proclames alienes a l’objecte del judici” com dir que els catalans tornarien a votar.

 

Davant d’aquestes afirmacions, Carrizosa ha destacat que Espejo-Saavedra va dir “allò que correspon fer a tots els càrrecs públics i a tots els ciutadans: fer allò que la llei mana i no estar per damunt de les lleis, no retorçar els reglaments ni les lleis per fer veure que s’estan complint, ni fraus de llei com van fer, segons el meu parer”.

 

En aquest sentit, ha afegit Carrizosa, “la diferència [amb Torrent] va ser abismal i palmària, m’enorgulleixo i vanto de la declaració d’Espejo-Saavedra”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa