MónEconomia
Grup Gallo inverteix 15 milions en una fàbrica per fer brous a Granollers
  • CA

Grup Gallo ha invertit 15 milions d’euros en la construcció d’una nova fàbrica especialitzada a la planta de Granollers. Amb aquest projecte la companyia tanca la implementació del Pla Industrial basat en l’especialització productiva de les seves quatre plantes, tres d’elles a Catalunya, i situa la de Granollers com a referent d’innovació industrial dins de l’estratègia de creixement de la companyia, segons ha explicat l’empresa catalana en un comunicat aquest dijous. En concret, en aquesta nova fàbrica es treballarà en els nous brous naturals de l’empresa i es preveu elaborar-hi uns 140.000 litres al dia.

La companyia produirà els seus brous en la nova planta construïda a Granollers, convertida ara en una fàbrica capdavantera a nivell europeu gràcies a aquesta nova activitat que, segons Montserrat Tort, directora de la planta industrial barcelonina “és una revolució que ens planteja un repte a nivell logístic, tecnològic i humà, alhora que la situa la planta de Granollers com a punta de llança dins de l’estratègia de creixement de la companyia, liderant el seu primer projecte de digitalització”. La companyia alimentària ha assegurat que aquest és l’últim pas per tancar el 2022 amb el pla estratègic amb aquest projecte que “suposa un pas transcendental cap al concepte de transversalitat que la companyia va iniciar el 2019 unint la pasta amb noves categories complementàries que incentivessin el seu consum: la pasta amb les salses i ara la pasta de sopa amb el brou”, ha anunciat Gallo en el seu comunicat.

Vista aèria de la planta de producció i magatzems del Grup Gall en El Carpio / EP
Vista aèria de la planta de producció i magatzems del Grup Gall en El Carpio / EP

Amb la nova planta de brous, Grup Gallo culmina la seva estratègia l’estratègia d’especialització productiva i redefineix els rols de les seves fàbriques. En El Carpio es treballarà amb la pasta seca; a Granollers es faran la pasta fresca, les plaques i la ja mencionada nova fàbrica de brous; a Esparreguera es faran els sense gluten i els llegums; i a Sant Vicenç dels Horts, estaran especialitzats en orientals Ta-Tung. Sustentat per aquesta aposta de 15 milions d’inversió, aquest projecte suposa, a més, l’aposta per la digitalització de la companyia a través de la creació d’una tecnologia industrial pròpia, desenvolupada per l’equip de R+D de Grup Gallo.

L’aposta pel brou de proximitat i natural

Grup Gallo elaborarà quatre varietats de brou previstes en aquesta primera fase del projecte (brou de pollastre, brou de pollastre amb pernil, brou de verdures i bullit) amb les quals pretén donar resposta a la tendència creixent en les llars de substituir el brou elaborat a casa pel brou envasat. La nova Olla de Gallo tindrà una capacitat de producció de 140.000 litres de brou al dia, segons les dades d ela companyia. Gallo vol apostar per la naturalitat, la proximitat de les seves matèries primeres i l’eficiència del seu procés industrial fer fer-lo més sostenible. Segons ha recordat la companyia, això els farà tenir un producte de molta més qualitat. “La marca té l’ambició d’aconseguir una posició rellevant en aquesta categoria amb alt potencial de creixement”, ha remarcat el comunicat de Gallo.

Més notícies
La línia de producció d'Activa a la fàbrica de Danone de Parets del Vallès / ACN
L’economia espanyola modera el creixement per la caiguda del consum a llars
Notícia: L’economia espanyola modera el creixement per la caiguda del consum a llars
Comparteix
És una dècima menys respecte a les estimacions de finals d'octubre mentre que la variació interanual va ser del 4,4%
Preu gasolina disparat David Zorrakino / Europa Press
Els carburants catalans no temen la fi dels 20 cèntims: “hi haurà consum”
Notícia: Els carburants catalans no temen la fi dels 20 cèntims: “hi haurà consum”
Comparteix
El govern espanyol posa fi a les ajudes després de vuit mesos de descomptes
Escumosos rosats / Cedida
Els escumosos lluiten per convertir-se en un producte de consum habitual
Notícia: Els escumosos lluiten per convertir-se en un producte de consum habitual
Comparteix
Alguns cellers inicien projectes per vendre escumosos durant tot l'any i no només per Nadal
Imatge d'arxiu d'un noi amb unes ulleres immersives / David Zorrakino - Europa Press
Metavers, el millor està per venir, però lluny de l’abast dels consumidors
Notícia: Metavers, el millor està per venir, però lluny de l’abast dels consumidors
Comparteix
Tot i el bombo que ha rebut el Metavers encara està lluny del seu màxim potencial que veurem els pròxims anys

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Català a desembre 29, 2022 | 13:57
    Català desembre 29, 2022 | 13:57
    Doncs menjarem amb brou Gallo, caram!. Hem de defensar la producció industrial del País. A més, segur que és boníssim. Tan bo com les pastes
  2. Icona del comentari de: Garrotxí a desembre 29, 2022 | 21:57
    Garrotxí desembre 29, 2022 | 21:57
    Perdona, Català, però les “Pastas Gallo” són andaluses des del 2017, quan s’hi varen refugiar. Val més que consumeixis brou Aneto i pastes Santmartí, si és que vols fer païs.
  3. Icona del comentari de: Català a l'escola i a tot arreu a desembre 30, 2022 | 01:51
    Català a l'escola i a tot arreu desembre 30, 2022 | 01:51
    Gallo etiqueta i fa la publicitat en llengua colonial. Per això compro la pasta de la marca blanca de Bon Preu

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa