MónEconomia
ISE obre portes amb 68.000 visitants registrats
  • CA

El conseller delegat del congrés de l’audiovisual Integrated Systems Europe, Mike Blackman, ha anunciat que el congrés obre portes amb 68.000 visitants registrats. Com es preveia des de l’organització, les inscripcions han accelerat durant les darreres setmanes. Amb aquestes xifres, doncs, les previsions del CEO són optimistes: preveuen superar amplament l’edició de l’any passat, que es va quedar en uns 42.000 congressistes, així com la darrera celebrada a Àmsterdam, l’any 2020, que va aplegar unes 52.000 persones.

Si bé la xifra de registres s’eleva fins als 68.000, el mateix Blackman ha reconegut que en l’edició del 2022 un 30% dels inscrits no va assistir a la cita –una taxa d’absències molt més elevada que la mitjana de les anteriors edicions, que oscil·lava entre el 15 i el 20%–. En cas de mantenir la tendència, la xifra final de visitants es quedaria al voltant dels 48.000, per sobre del 2022, però lluny del 2020 –si bé, sosté el CEO, esperen millorar aquesta xifra, i comunicaran el resultat definitiu durant el divendres, la darrera jornada d’ISE–.

ISE, més gran

El congrés de l’audiovisual ocupa enguany sis dels vuit pavellons del recinte Gran Via de Fira de Barcelona. El total de la superfície expositiva, doncs, s’eleva fins als 56.870 metres quadrats, la més extensa de totes les edicions a la capital catalana. Per primer cop d’ençà del seu aterratge a l’Hospitalet, ISE congregarà durant els pròxims dies més d’un miler d’empreses als seus estands, unes 300 més que ara fa un any. Amb tot, s’espera assolir un impacte econòmic d’entre 280 i 450 milions d’euros a la ciutat.

Protagonisme català

Segons ha anunciat el departament d’Empresa i Treball, ISE comptarà amb la presència de 73 empreses catalanes, un 7% més que l’any anterior. Destaquen solucions en el camp de la realitat virtual i la producció digital de continguts, dues noves tecnologies que, segons explicava a aquest mitjà el president del Clúster de l’Audiovisual de Catalunya Miquel Rutllant, tindran bona implantació a un ecosistema català acostumat a aquesta mena d’avenços. Entre les empreses internacionals, destaquen especialment els espais de Samsung, el més gran de tot el congrés, amb més de 1.700 metres quadrats, i el de LG, que supera els 1.100, segons ha confirmat Blackman.

Més notícies
Nova vaga als centres d'Amazon, en aquest cas a transports / ACN
Els treballadors de Martorelles aniran a la vaga a partir de l’1 de febrer
Notícia: Els treballadors de Martorelles aniran a la vaga a partir de l’1 de febrer
Comparteix
Amazon proposa relocalitzar els treballadors entre Saragossa i Figueres amb unes compensacions inferiors al mínim legal
La vicepresidenta primera del govern espanyol, Nadia Calviño / Eduardo Parra - Europa Press
Calviño vincula la nova pujada del salari mínim al pacte de rendes
Notícia: Calviño vincula la nova pujada del salari mínim al pacte de rendes
Comparteix
El govern espanyol ha llançat un globus sonda als agents socials per veure la seva postura sobre el pacte de rendes
Recinte Modernista de Sant Pau, Barcelona Health Hub, Eva Rosell, directora general / Mireia Comas
Un famós proveïdor de software sanitari a Europa s’instal·la a Barcelona
Notícia: Un famós proveïdor de software sanitari a Europa s’instal·la a Barcelona
Comparteix
El Barcelona Health Hub acollirà a les seves instal·lacions el nou centre d'innovació i R+D de Dedalus
El conseller Torrent durant la reunió amb les entitats empresarials / ACN
La dotació de les polítiques industrials creixerà un 75% als pressupostos
Notícia: La dotació de les polítiques industrials creixerà un 75% als pressupostos
Comparteix
Els comptes augmentarien fins a 220 milions d'euros la inversió al sector, segons ha anunciat el conseller d'Empresa i Treball Roger Torrent

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa