El Món - Notícies i actualitat d'última hora en Català
Violen una noia entre tres i ho retransmeten en directe a Facebook
  • CA

 

Tres homes d’entre 19 i 25 anys han estat detinguts per la Policia d’Uppsala, Suècia, acusats de realitzar una violació en grup a una jove i transmetre-ho en directe a Facebook Live. Una denúncia d’una espectadora va fer possible l’arrest, les imatges ja han estat retirades de la xarxa social. La policia ha declarat a la televisió sueca SVT que, tot i la retirada tenen en el seu poder una còpia de la transmissió i que estan en contacte amb diverses persones ho van veure en directe. 

 

 

La denunciant, una dona de 21 anys, va alertar la policia del que estava passant. La noia, Josefine Lundgren, va exposar que “un home es va despullar i es va abalançar sobre la víctima” i que un dels agressors portava una pistola. Segons el testimoni, unes 60 persones més van veure el vídeo en directe i entre els comentaris hi havia frases com “tres contra una, hahahaha”.

 

  

  

Lundgren va argumentar que al principi pensava “que es tractava d’una broma de mal gust”, segons va explicar al diari suec Expressen, i va afegir que la retransmissió s’estava fent en un grup privat de Facebook que té 60.000 subscriptors.

 

 

La policia interrump la transmissió en directe

 

 

Després de la violació, els agressors van fer una segona retransmissió, també en directe, en la qual sortia la noia negant haver estat víctima d’una violació. La gravació del vídeo va estat interrumput per la policia quan va arribar al lloc dels fets.

  

La policia sospita que l’agredida va ser obligada a exculpar als seus agressors davant la càmera sota les reiterades amenaces dels tres violadors. 

 

 

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa